Курумбашев става шеф на предизборния щаб на ген. Радев

Бившият депутат и още по-бивш кукувец ще работи безплатно, съобщи първи сайтът Nbox

Бившият депутат от Коалиция за България Петър Курумбашев става шеф на предизборния щаб на кандидата на БСП за президент генерал Румен Радев.

Първата сбирка на екипа ще е още в понеделник.

48-годишният бивш създател на култовото предаване „Ку-ку” шокирал всичките си съмишленици, като обявил, че ще работи без пари за избирането на генерала за държавен глава.

„Направо не можех да повярвам. Курумбашев още от телевизията винаги е гледал много внимателно финансовото си възнаграждение. Явно обаче вече е добре с авоарите, щом обещава да не вземе и лев”, разказа пред Nbox негов дългогодишен познат.

В щаба на Радев са облекчени от появата на бившия народен представител не само защото няма да им струва нищо, но и защото е известен с добрите си идеи, бърза мисъл и чувство за хумор.

Очаква се Курумбашев да смете под килима скандала с приятелката на Радев Десислава Генчева, която досега бе най-близко до генерала в кампанията му.

След като папараци ги снимаха в любовното им гнездо, избирателите се възмутиха, че той не живее с жена си Гинка и двете си деца, а с красивата бивша говорителка на ВВС.

Сега тя ще мине съвсем на заден план, а връзката с медии и избиратели ще поеме Петър Курумбашев.

BIG5.BG