Любовницата на Путин щяла да обяви победата над Украйна на 9 май

Дълго време 38-годишната бивша художествена гимнастичка се криеше от обществеността. Според слуховете тя отдавна не е само любовница на 69-годишния Путин, а и негова съпруга. Кабаева има четири деца, смята се, че са негови. През 2015 година тя роди близнаци. А първото й дете се ражда още, докато Путин е женен за първата си съпруга.

 

През последните дни Кабаева внезапно се появи пред руската общественост и очевидно се е заела с пропагандата на Кремъл, убеждавайки сънародниците си, че войната в Украйна е продължение на войната срещу фашистка Германия и е справедливо отмъщение за понесените жертви през Втората световна война, пише още германският вестник.

 

Неотдавна тя се снима пред символа на руските военни Z на фестивал, носещ нейното име. Тя гордо показа и Георгиевската лента, с която е закичена.

 

„Темата за войната не е само тема на миналото. 9 май е празник за цялата страна, за всяко семейство. Всяко семейство има военна история, която не бива да забравяме. Тази история се предава от поколение на поколение“, заяви неотдавна Кабаева.

 

Когато Кабаева се появи преди няколко дни публично, всички забелязаха огромната разлика във външния й вид. Тя видимо се е подлагала на козметични операции и според „Билд“ сега изглежда много по-добре, а според руския „Космопилтън“, тя явно използва услугите на пластичния хирург на Путин, тъй като двамата са започнали да си приличат.

За това къде е живяла досега с четирите си деца се носеха слухове. Смята се, че обитава огромна вила с тежко въоръжена охрана в Швейцария. Вилата се намира в Лугано. Там тя е родила близнаците си през 2015 година.

Любовницата на Путин щяла да обяви победата над Украйна на 9 май (frognews.bg)