Масоните от ложа "Нова Луна" се чистят от "брат" Илко Желязков

Ilian Vasilev

Това с "временното" !?! отстраняването е ОК. Но питам, великите "майстори" на тайна организация като че ли не са знаели, както цялото ни общество прекрасно знаеше, за деянията на този и на други нейни членове, включително бивши енергийни и други министри, депутати, магистрати - членове на различни масонски ложи у нас, които потънаха в невиждана гранд корупция. От години. И нищо.
Или защото САЩ ги посочиха и там братята от най-силната ложа ще ги укорят, та започнаха да действат.
Временно, демек може да го възстановим, само да премине малко общественото внимание.
Толкова много греховни люде има в българското масонство, че репутацията му не подлежи на чистене или поправка.
Да започнат от начало, като изгонят търговците от храма. По-малко, но по-добре. Има много свестни хора и го заслужват.
Ако съпоставите листа на топ корумпираните у нас ще видите толкова много членове на масонски ложи.
За това настоявах всяка личност преди да заеме публична длъжност да обяви принадлежност към масони, тамплиери, и други подобни организации. За да се знае. Нищо повече. За магистратите това важи. Трябва и за всички.

Orhan Myumyun

 

Онзи бургаски гларус, който Ахмед Доган направи главен лъжец и дезинформатор в ДпС известен като Данчо Ментата, ще има ли дупе да възрази на Великият Майстор на Обединената Велика Ложа на България, че няма доказателства за отстраняването на брат Илко Желязков, майстор в съюзната ложа "Нова Луна" за дето е комрометирал името, достойнството и престижа на Свободното Зидарство е България попадайки в наказателния доклада на ФМ на САЩ по закона "Магнитски"? Да напомня, че Илко Желязков е дясната ръка на преуспелият български меринджей и бузисмен - Делян Пеевски.

Фейсбук