Меверейци прикриват поръчково убийство в Катуница

Меверейци прикриват поръчково убийство в Катуница Висши меверейски началници са смятани за топизмамници от протестиращите младежи. Младите хора са убедени, че убийството на Ангел Петров в Катуница е поръчково. На фона на настроенията по време на бунтовете в големите градове на България се подминават скандални факти – полицейски началници в Асеновград и Пловдив все още са на работа, въпреки че не са взели никакви мерки срещу безчинствата на бандитите на Киро Циганина. Докога министър, Цветанов, докога, Борисов?!

 

Нерешителният Вучков (заместващият министър Цветанов) ли трябва да поеме вашата отговорност?!

Може би меверейските шефове обсъждат в момента дали бандитите са изпълнявали поръчка на самозабравил се „феодал”, който е искал да пунтира стила на спецслужбите. В недалечното минало те нерядко използваха организирани катастрофи, за да елиминират неудобни?! Наглостта на някои меверейски босове е безгранична – случаят бил „криминален”. А какъв да е? Но никой нищо не казва за мотивите – не издига версии. Защо? Мотивът е кристално ясен – тартор на бандити като Киро Циганина показва, че е готов кръв да се лее, но да не изпусне властта. Мотивът е политически, а конфликтът на личностна основа е заради нетърпимост при овладяването на „изборните технологии”!

Ангел и неговите хора са играели за БСП. Киро Циганина се е усуквал около герберите, за да остане верен на „десните” си убеждения, гаргарят се печени бопаджии. Младите българи очевидно са се възползвали от националния празник и са се надигнали срещу Киро. Те не го крият. Това става часове, преди да бъде открита официално предизборната кампания. И тя стартира кърваво – с бруталното поръчково убийство на Ангел. Сега всички започнаха да ровят за сигналите, предвещаващи подобен развой на събитията. И никой не посочва конкретните покровители на Киро циганина.

По тази причина разгневените млади българи смятат меверейски босове за нагли измамници. Младежите очакват в България най-после да започне да властва върховенството на закона, искат всички да са равни пред закона, копнеят за справедливост, жадуват възмездие. В това време властниците козируват на босовете на Запад, за да не ги мачкат допълнително след срамния шамар за Шенген. Киро циганина загроби надеждите на Цветан Цветанов и Бойко Борисов за скорошно влизане на България в Шенген. Сами са си виновни. Но ние каква вина имаме? Виновни са онези, които прикриват сега поръчковото убийство в Катуница.

bgsniper.com