Мнението на украинците - вчера проруските сили в парламента на България свалиха чрез парламентарен преврат правителството на премиера Петков.

 
Борисов е абсолютното дъно в политиката. Ден след като свали евроатлантически кабинет, който дори с БСП вътре в кабинета, направи повече за най-главните направления на евроатлантизма - отколкото той за 12 години
Украйна - /тук Борисов трябва просто да потъне от срам - и за лодките и платноходките, които ликвидираха българската армия, но най-вече за финансирането на Турски поток, който позволи на Путин да атакува Украйна/, диверсификацията на доставките на природен газ /разобличиха игрите му да не внася нарочно азерски газ, за да се увеличи дела и обемите на руски газ, откъдето идват комисионн/, интерконектора с Гърция /с негово знание олигарси и политици спираха и дискредитираха проекта/
и най-вече защити и насърчи финансирания от него проект Възраждане, който иска да ни извади от НАТО и ЕС??!
Докато Борисов е начело на ГЕРБ да си правят "евроатлантически" гулаш с другия корупционер по "атлантическа" линия ДПС.
Тези нещо не разбраха какво се случи вчера. Ще го разбират, бавно и мъчително.
И за да бъде пределно ясно каква е оценката за действията на ГЕРБ - ето мнението на украинците - вчера проруските сили в паррамента на България свалиха чрез парламентарен преврат правителството на премиера Петков.
Не случайно - само Петков и хора от правителството бяха приемани от Зеленски. В Украйна още дълго време никой няма да вдига телефона на приятеля по Турски поток на Путин - Борисов.
 
Украинските сайтове дават точна характеристика на случилото се у нас "парламентарен преврат".