Морал : Един крал бе обявен за измамник в Испания и се оттегли в чужбина, а един крал -недокрал в София се пъчи по екраните и в ЕС ?!!

Испания : Един национален герой и символ на прехода към демокрация крал Хуан Карлос се превърна в синоним на прахосничество и корупция.

За 39 години Хуан Карлос – крал на Испания от 1975 до 2014 г. се превърна в първия в историята на страната монарх, абдикирал доброволно и стана доброволен изгнаник ...

Мдаа ... Там има и морал, но ... Тук в Тулупия един крал-недокрал стиска властта като за последно и раздава щедро от парите ни на този който му целуне ръката. Този крал-недокрал так е възпитан от Партията и кукловодите Му в СИК, ДС и задкулисието. Той е бил и сега иска да е мутра, ако не вярвате питайте Йордан Цонев ... 

Основателят на СИК е Бойко Борисов. Той е мутра. Казвам го от тази трибуна и изобщо не се притеснявам. Това заяви депутатът от ДПС Йордан Цонев от парламентарната трибуна. Това стана по време на острия дебат в пленарна зала на 31.10.2013 г. при съставянето на комисия, която да се занимае с кадровата политика по време управлението на ГЕРБ.

"Вие говорите за едно момче, което няколко месеца е продавало застраховки за СИК (б.р.-става въпрос за депутата от БСП Иван Иванов), а подминавате, че основателят на СИК е Бойко Борисов. Той е мутра", обяви по онова време Цонев.

Днес този крал-недокрал ще вдъхва кураж на едноличната си партия, която по негов модел усвои милиарди за вожда си, олигарсите му и за себе си.

Стига ! Щом нямат морал, то народецът и най-вече младите хора имат такъв и правилно настояват за оставка, разследване и затвор за тези фалшиви лидери

"Под лупа"