Мултикултурализъм и интеграция – забравете ...

18-годишният Абдул Разак Али Артан е човекът, който рани 11 души по време на атака в Държавния университет на Охайо. Той е от сомалийски произход и е бил студент, съобщиха властите в САЩ.

Артан е сомалийски бежанец, който е живеел в САЩ като законен гражданин, съобщиха местни медии.

Натурализираният бежанец е бил уж интегриран и всичко би трябвало да е нормално, само че подобни хора е почти невъзможно да се интегрират дори в многонационална Америка ...

Камо ли в бедна България ...

Абдул Разак Али Артан се опита да смачка с леката си кола група от пешеходци в колежа, а след това излезе от автомобила и ги нападна с месарски нож, но беше застрелян от полицията.

 

Артан е изучавал логистичен мениджмънт в Колежа по бизнес в Държавния университет на Охайо, съобщи "Кълъмбъс Диспач".

Инцидентът започнал в 10 часа местно време в понеделник (18 часа българско време), когато автомобил се е качил на тротоара, удряйки пешеходци край една от сградите на университета.

След това шофьорът - бежанец е излязъл от автомобила и е започнал да напада хората с "месарски нож".

Полицай, който е бил наблизо, за да провери информация за изтичане на газ, е застрелял нападателя след по-малко от минута.

Още веднъж животът показа, че интеграция на подобни бежанци дали в САЩ, Великобритания, Белгия, Франция, Германия или България е измама и нещата стават след време трагични за приелите ги страни ...

http://avantage.bg/