На Борисов ще кажа само едно: Пожелавам ти дълъг живот, за да изживееш цялото презрение и отвращение на българите от теб, които ще осъзнават ден след ден делата ти

Stefan Gamizov

 

Днес към обед най-голямото зло и падение в българската история начело на българската държава ще бъде в миналото официално, но не реално - Бойко Борисов.
Винаги съм си мислел, че никой не може да отнеме това първенство от комунистите след 1944 година, но те оставиха България “само” изостанала и с унищожена свобода и демокрация, но не и пометена от злостна тъпота, простотия, мизерия и обезлюдяване все едно чума е минала през нея.
Бойко Борисов ги надмина и то в момент в който България формално се завърна сред цивилизованите народи в ЕС и те започнаха да ѝ помагат да се възстанови от комунистическите времена. Това само по себе си е смайващо злостно постижение.
Нищо не е приключило. Цялата зла башибозушка орда на ГЕРБ е по местата си - държавен репресивен апарат, съдебна система, държавни агенции и фирми. Те са там и всяка сутрин се събуждат с една мисъл - насилие! Насилие над всеки застанал между тях и парите. Вашите и държавни. Не малка част от тях са психопати и социопати, също каквито са били нацистите и комунистите. Това, което вършат им доставя наслада, както е доставяло наслада на надзирателите в концлагерите на нацистка Германия да убиват или НКВД убийците да издевателстват със смърт в ГУЛАГ.
Не забравяйте, че 3 милиона българи са мъртви, емигрирали по принуда или неродени.
Не забравяйте, че тези 11 години управление на Борисов не са свършили и те станаха възможни, защото пропиляхме 19 години преди това да изградим силна и жизнена демокрация. В този свят не спасението, а злото дебне от всякъде. Слабите нации, които се предават и не се съпротивляват умират и отиват в историята.
Борисов е марионетка не на САЩ или на някакви брюкселски чиновници, както много обичат да лъжат или наивно вярват не малко българи. Той освен зъл и неспособен на нищо добро и умно, преди всичко е марионетка на злата руска диктатура на Путин, а тази диктатура желае само злото на България.
Имате два месеца да се осъзнаете и да отстраните от власт ГЕРБ окончателно. Не търсете различието между нас, а намерете общото, дори да е малко - срещу нас са убийци, садисти и социопати. Нито децата ви, нито вие, нито България и българите заслужават тази съдба!
На Борисов ще кажа само едно: Пожелавам ти дълъг живот, за да изживееш цялото презрение и отвращение на българите от теб, които ще осъзнават ден след ден делата ти, преди Бог да те прибере в ада!
 
Фейсбук