На прощаване с бай Доналд бай Борисов се подмазва на бай Байдън по “русофобска” линия

Днес е тъжен ден ( и ) за българската тръмпокрация. Разделяме се с Доналд в последния му работен ден като (п)резидент на Путин в Америка.

Бай, бай Доналде! 

Извинявай за фамилиарното обръщение. Но те чувствам близък далечен роднина, когото съм загубил като единица мярка за липса на мярка. Сега с кого да сравнявам все по-несравнимия наш бай Бойко?

Ти ме научи, че и зад океана има предкулисие, на което не му пука за приличието зад въображаемите кулиси, където се изразяваш вулгарно. 

Още като кандидат за президент ти ми съобщи как се сваля жена. Изясни ми, че за целта трябва преди всичко да си богат по рождение. “ Най-добрият начин да забогатееш е да се родиш богат”,  написа ти поучително в автобиографията си. И уточни методиката на свалката: стига да си знаменитост, просто трябва да сграбчиш жената за  детеродния й орган.

Ти изрече това с твоя глас, прозвучал в оня запис. Той изтече преди изборите в Америка през 2016 година и ти на практика не отрече. Също като нашият бай бей от Банкя. И той на практика не отрече, че е нарекъл една жена “проста кърджалийска патка”.  Цитирам не съвсем точно. От неудобство да използвам вулгарния еквивалент на употребената и от теб дума за споменатите по-горе органи.

След това  намачка и нацелува тази жена пред камерите и пред строя на своите лейтенанти ( както им викате в Америка на генералите от близкото политическо обкръжение). Батальонът му се строи като в любимата му казармена песен. Употреби и тях. В мафията така проверяват лоялността на желаещите да продължават да лоясват с мазнинките, които им се отпускат срещу демонстративната дресура, унизителна за свободолюбивите хора като човешка разновидност на  кучешкото послушание.

Оказа се, че и в Америка има доста “ прости кърджалийки”. Макар и не достатъчно, че да те преизберат. 

Бай Бойко тръби, че за него няма да е проблем пак да ни се качи отгоре. Явно е убеден, че нашите “ прости кърджалийки” не са толкова придирчиви, колкото американските. Не пропуска да намачка още някоя като за снимка. Слиза от джипката и ги почва. Само да му кажат “здрасти” и той отвръща като Иванчо от онзи виц с обратен знак: “Ей, една дума ми казА и веднага ме уговори”.

Сигурно си представяш какво ги прави “уговорените”, когато са му дошли в спалнята да му удовлетворяват човешките потребности. Стига да носят пачки с банкноти от по 500 евро и златни кюлчета, а той да се прави, че спи, докато го снимат. 

Бай Доналде, оставяш ни насаме в балканската ни спалня с бай Бойко. Той, също като теб, не посмя досега да каже крива дума за своя страшен великан Путин. Изневери на страха си едва в последния ти работен ден. Но падне ли му някое джудже, рита го здраво. Удовлетворява човешките си потребности.

Повтарям, едва в деня на принудителното напускане на (п)резидентсткия  пост, бай Бойко се осмели за пръв път да се изкаже срещу Путин, макар и без да стига до крайности. Не го спомена поименно, не се присламчи към твоите опоненти в западния свят, които го заклеймиха, че нарушава човешките права на опозиционера Навални. Само ти си замълча.

И защо, бай Доналде, не можа да убедиш бай Бойко да се откаже от най-важния за Путин проект в България, та се наложи да загубиш изборите в Америка и в последния ти работен ден бай Бойко да се отметне за пореден път от обещанието си пред вашия общ Владимир Владимирович? 

Буквално часове преди да си заминеш окончателно от Белия дом, бай Бойко обяви намерението си да премести от беленския си крачол в козлодуйския руския ядрен реактор с чернобилските гени, платен пак с бедняшките ни български грешни стотици милиони ( както и руския му газов поток). Бърза бай ти Бойко да посрещне утрешната инагурация на “русофоба” Байдън с добра новина от Балканите, че все пак няма да строи нова руска ядрена база за влияние върху региона и цяла Европа, както се беше заклел отново да направи по време на твоя мандат, бай Доналде.

Наредил е днес бай Бойко още утре да му докладва неговата герберска Теменужка за решението да се погребе за пореден път АЕЦ “Белене” . Този път като се изпрати на козлодуйския бряг руския реактор – най-дълго произвеждания, пътувалия и съхраняван в атомната история на човечеството. От днес за утре!

Защото утре е церемонията по встъпването в длъжност на Байдън. А той обяви, че няма да се церемони с твоя Путин. Бай Бойко, който не е поканен на церемонията, безцеремонно се върна там, откъдето тръгна, преди ти дойдеш на власт в САЩ и да дадеш тон за уважително отношение към Путин и неговите мании.

Бай, бай Доналде! 

Какво ще прави бай Бойко със снимката си в Белия дом с теб, до която се домогваше години наред ? Ще трябва да я свали, както постъпи моят директор в БТА ( Боян Трайков), който още по време на онзи пленум от 10 ноември 1989 година нареди да махнат бай Тошо от стената му, за да замени портрета му с физиономията на др. Петър Младенов.

Хайде, пък дано повлечеш крак. Като не пожела да ни отървеш от Путин и да разхлабиш неговата газова примка на стойност 3 милиарда лева, измъкнати от нашия джоб, поне да завлечеш напролет след себе си и бай Бойко, че и тук да цъфне малко надежда след ледниковия за нас период на твоята дружба с плашилото от Кремъл, което ти е взело страха .