На 22 юни 1941 г. около 22 часа град Добрич е бил бомбардиран от съветски самолет ДБ-3

Valentin Petrov Chikov

На 22 юни 1941 освен операция ''Барбароса'' на Третия райх, който с невиждана дотогава военна техника и жива сила навлиза в болшевишка Русия, се е случило и още нещо, което подменената от комунистите история крие повече от 70 години – началото на коварните СЪВЕТСКИ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ.
Без СССР да е обявил война на Царство България (това става чак на 5 септември 1944 г.), без каквато и да било причина или повод, преди 80 години, на 22 юни 1941 г. около 22 часа град Добрич е бил бомбардиран от самолет ДБ-3 (по-известен като Ил-4 от 1942 г.). За втори път, в рамките на по-малко от 30 години България бива нападната в гръб от своята "освободителка". Бомбардировките са съвсем ненужна и необоснована агресия срещу мирна и добронамерена към Съветския съюз държава.
Следват бомбардировки над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица през нощта на 12 срещу 13 септември 1942 г. Нападенията принуждават правителството да въведе режим на затъмнение над цялата страна.
В началото на декември 1942 руснаците обстрелват селищата в Северното Черноморие.
На 24 февруари 1942 г. в района на Босфора съветската дизелово-електрическа подводница „Щ-213” атакува и потапя плаващия под панамски флаг български кораб „Струма“, превозващ еврейски бегълци от Европа за Палестина. Загиват 768 пътника (мъже, жени и деца), само един оцелява. Руската военна историография и до днес се мъчи да оправдае това чудовищно престъпление срещу граждански плавателен съд. Злополучният кораб е наречен "българският Титаник".
Извършени са и англо-американски бомбардировки, но те са станали във военно време, след като България обявява война на Англия и САЩ в края на 1941 г. Докато атаките на съветска Русия са без предупреждение, без причина, подло и в „гръб“, когато България и СССР не се намират в състояние на война.
Това е Русия, причинила най-големите злини в историята ни!
Това е Русия, която ни ограбва и манипулира и до днес, която иска да ни спре по пътя към цивилизования свят и отново да ни пороби!
Алексей Толстой я описва така: "Това е Русия на тайгата, монголска, дива, зверска. Тази Русия направи свой национален идеал кървавата деспотия и дивата ярост. Тази Московска Рус от най-стари времена е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско и заклет враг на Европа."
Крайно време е този подивял звяр да бъде усмирен. За зло куче - зъл прът!
 
Фейсбук