Няма друга и по-важна цел тази пролет, освен да бъдат “изчегъртани” ГЕРБ и ДПС от властта - те са едно. Две марионетни на диктатурата в Москва групи от хора отменили реално демокрацията в България.

 
И така, време е да си кажем някои съдбоносни неща:
1. Няма друга и по-важна цел тази пролет, освен да бъдат “изчегъртани” ГЕРБ и ДПС от властта - те са едно. Две марионетни на диктатурата в Москва групи от хора отменили реално демокрацията в България.
2. Няма оправдания на идиологическа основа за горното. Никоя партия в България няма идеологическа основа реално, затова нека се погрижим поне да има конституционен ред и да не ни управляват от кабинетите на ГРУ в Москва.
3. Имаме два избора. Или отиваме на протестен вот и гласуваме срещу ГЕРБ и ДПС, или не ходим на избори. Всичко друго е помагачество на превратаджии.
4. Трябва да се реши проблема със султана и везира. Ахмед Доган и Бойко Борисов не могат повече да управляват като в османски султанат.
5. Време е БСП да реши каква партия е и членовете ѝ дали са българи или руснаци. Средно положение няма. Или ще стават българска партия и членовете им ще поставят България преди Русия, или да се прегръщат с ГЕРБ и ДПС, за да се знае кой е българин, кой руснак, кой турчин. Може да си всякакъв по етническа принадлежност и религия, но роден ли си в България, тя ти е родина и нея трябва да обичаш преди всичко друго.
 
Фейсбук