Обявеният за ''вожд и учител'' на БКП и ''народа'' (комунистите винаги се отъждествяват с ''народа'', който потискат и унищожават по заповед на началниците си от Москва)...

Тодор Александров

 

Комунистическия ''вожд и учител'' товарищ Георги Димитров - комунистически терорист и национален предател, гражданин на СССР, посветил огромни усилия за унищожението на България, един от организаторите на Септемврийския метеж в България от 1923г. и на терористичния атентат в църквата ''Св. Неделя'' на 16.04.1925г., престъпник от международен мащаб с многобройни престъпления против България и българския народ, в това число създаване по заповед на господаря му Сталин на измислена ''македонска'' нация (защитава идеята за 4 български съветски републики България, Добруджа, Тракия и Македония в рамките на Балканската федерация) и унищожение на българската интелигенция и български национален елит след 9.09.1944г. пак по заповед на Сталин в условията на окупация на България от Червената армия.
Обявеният за ''вожд и учител'' на БКП и ''народа'' (комунистите винаги се отъждествяват с ''народа'', който потискат и унищожават по заповед на началниците си от Москва) Георги Михайлович, ''подметка'' на най-големия диктатор на XX век Сталин се отличава със своята морална разпуснатост, деградация и перманентен алкохолизъм, носител на ''престижните'' прякори Гошо Тарабата и Жоро Мастиката.
В комунистическа България 1944-1989г. е ''национален герой''. Заради безспорните му антибългарски заслуги в България и Югославия му кръщават дори градове - Димитровград, а след неговата смърт през 1949г. в София този българомразец е мумифициран като египетски фараон по подобие на болшевишкия вожд Ленин и му е изграден мавзолей, съществувал чак до взривяването му през 1999г.
 
Фейсбук