ОТКРИТО ПИСМО ДО МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

ОТКРИТО ПИСМО ДО МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

КОПИЯ:

ДО КОМИСИЯТА ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА КЪМ ООН!
ДО КОМИСИЯТА ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА КЪМ ЕС!

ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н РАДЕВ!

ДО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, Г-ЖА КЬОВЕШИ,
ДО ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА ЕВРОПА И ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, КОЙТО ПОЧИТА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ, СВЯТАТА ИСТИНА, БОЖИИТЕ ЗАКОНИ И СПРАВЕДЛИВОСТТА!

НЕУВАЖАЕМИ, Г-Н БОРИСОВ,

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС, ВОДЕНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТ МОРАЛНИ СЪОБРАЖЕНИЯ, В СТРЕМЕЖА СИ КЪМ СПРАВЕДЛИВОСТ И ЕСТЕСТВЕНИЯТ ДЪЛГ НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ДА ПОСВЕТИ СЕБЕ СИ И ДА СЛУЖИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЗА НЕГОВИЯТ ПРОГРЕС И ВЪЗХОД!

ПИША ТОВА ПИСМО С МАСТИЛО ,,ВЗЕТО,, ОТ РАНИТЕ, КОИТО ВИЕ ЧРЕЗ ДИРИЖИРАНИТЕ ОТ ВАС АНТИНАРОДНИЦИ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ В ЗАКОНОДАТЕЛНАТА, ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТИ НАНАСЯХТЕ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ НА НАНАСЯТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЕ НА ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

ПИСМОТО НАРИЧАМ ,,КЪРВАВО,, И ЗАРАДИ ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ, ,,ПАДНАЛИ,, В РОБСТВО, ИЛИ ПО ДРУГ НАЧИН СТАНАЛИ ЖЕРТВА ЗАРАДИ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И В ЗАЩИТА НА ДОСТОЯНИЯТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!
ТЕЗИ УМИШЛЕНИ ВАШИ ИЛИ ПОРЪЧАНИ ОТ ВАС ДЕЯНИЯ СА ЕКВИВАЛЕНТНИ НА ГЕНОЦИД! ТОЕСТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО, ПОСЛЕДОВАТЕЛНО, ПОДЛАГАНЕ НА УНИЩОЖЕНИЕ, НАПРИМЕР СМЪРТ ОТ СИСТЕМНО НЕДОХРАНВАНЕ, НА ГОЛЯМА ГРУПА ХОРА ЧРЕЗ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ СРЕДСТВА ИЛИ С ДРУГИ НЕДОПУСТИМИ СПОСОБИ!

В НЕЗДРАВИЯТ СИ СТРЕМЕЖ КЪМ ЛИЧНО ОБОГАТЯВАНЕ С НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ НАПРИМЕР, ПРЕМИНАХТЕ РЕДИЦА ЗАКОНОВИ ПОВЕЛИ ИЛИ ЗАБРАНИ КАТО ПЕЧАТАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА 500 000 ИЗБИРАТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ, КОЙТО В СЛУЧАЙ, УСЛУЖЛИВАТА КЪМ ВАС ЛИЧНО, ПРОКУРОРСКА ИНСТИТУЦИЯ ОЩЕ НЕ Е НАМЕРИЛА ПОРЪЧИТЕЛЯ?!...

ПОСРЕДСТВОМ НЕЗАКОННО УПРАЖНЯВАНЕ НА АВТОРИТАРНА ВЛАСТ ЗА ПОСТИГАНЕ НА НЕМОРАЛНИ ЦЕЛИ, КАТО ПРИМЕР: ЛИЧНО ОБЛАГОДЕЛСТВАНЕ НА ВАШИ ПОКРОВИТЕЛИ С ЧАСТ ОТ ПЛАЖНАТА ИВИЦА ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ОБЩОНАРОДНА СОБСТВЕНОСТ КАТО ЕНЕРГОЦЕНТРАЛИ, ПРИСТАНИЩА И ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА ТЕСЕН КРЪГ, СМЯТАЩИ СЕБЕ СИ ЗА БОГОИЗБРАНИ ...

УПРАВЛЕНСКИ КУРС ТИП ,,ГЕНОЦИД,, ПРОВЕЖДАН ЛИЧНО ОТ ВАС, И КОЛЕКТИВНО, ОТ СЪЗДАДЕНАТА ОТ ВАС ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА И ЧРЕЗ АНТИСОЦИАЛНИ ЗАКОНИ В СФЕРАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ПЕНСИОННОТО ДЕЛО, ПРИЕТИ ОТ УПРАВЛЯВАНАТО ОТ ВАС ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ КАТАСТРОФАЛНО НАМАЛЯ ОТ БЛИЗО 9 МИЛИОНА НА 7 СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ - НАД 2,5 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ БЯХА ПОСТАВЕНИ ПОД ИЛИ БЛИЗО ДО ГРАНИЦАТА НА ЕКЗИСТЕНТ МИНИМУМА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ, А ДРУГИ БЛИЗО 3 МИЛИОНА БЯХА ПРОКУДЕНИ ОТ РОДИНАТА, НЕМИЛИ - НЕДРАГИ , ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГНАННИЦИ, РАБОТЕЩИ КЪДЕТО И ДА Е, КАКВОТО И ДА Е ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ ЗА СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВАТА СИ!

ОСТАНАЛИТЕ В РОДИНАТА СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ, ПРИЕМАХА ТЯХНАТА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С ГОРЧИВИТЕ СЪЛЗИ НА ОБРЕЧЕНИТЕ НА САМОТА, РОДИТЕЛИ, ЛИШЕНИ ОТ ПРАВОТО ДА СЕ СБОГУВАТ С ДЕЦАТА СИ .
ЕДВА МАЛКОТО КЪСМЕТЛИИ, ПРЕДИМНО ОТ ПАРТИЙНОТО ОБКРЪЖЕНИЕ НА ГЕРБ И АДМИСТРАЦИЯТА МУ, ,,ВРЪЗВАХА, ВРЪЗВАТ И СЕГА,, ДВАТА КРАЯ НА МЕСЕЦА. И 1% УПРАВЛЯВАЩА ВЪРХУШКА С СТОТИЦИ ПЪТИ ПО-ВИСОКО ,,ТРУДОВО,, ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, БЕЗ ДА БРОИМ ОЛИГАРСИТЕ С МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ НЕОБЛАГАЕМИ ДОХОДИ ?!

ЗАТОВА, НО И НЕ САМО ЗА ТОВА, Г-Н БОРИСОВ, МНОГОСТРАДАЛНИЯ И ИЗМЪЧЕН ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПОИСКА ВАШАТА, НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, И НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОСТАВКИ.
ВСЕИЗВЕСТНО Е ЧЕ СЕ СТРЕМИТЕ ДА ИЗБЕГНЕТЕ ПРАВОСЪДИЕТО, КАКВОТО И ДА ВИ СТРУВА ТОВА.
АЗ ПЪК СЕ МОЛЯ НА БОГА ВИЕ ДА СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО, ПРЕДИ ДА СТЕ НИ ПРИЧИНИЛИ ОЩЕ ВРЕДИ И ЩЕТИ!!

ВИЕ СТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДРАМАТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ, И НЕ ОСЪЗНАХТЕ ИЛИ НЕ ПОЖЕЛАХТЕ ДА ОСЪЗНАЕТЕ, ЧЕ ЗАЕМАТЕ НЕЗАСЛУЖЕНО ПОСТТА НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И НАСТОЯВАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ОТЕЧЕСТВОТО НИ ПРОТИВ НАРОДНИТЕ ИНТЕРЕСИ, ДЕЙСТВАЙКИ В СВОЙ, ЛИЧЕН ИНТЕРЕС И В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРСКИЯ И ГЛОБАЛНИЯ НЕОФАШИЗЪМ И МУТРОЛИГАРХИЗЪМ, КЪМ КОИТО ЗА ВСЕОБЩО СЪЖАЛЕНИЕ ПРИНАДЛЕЖИТЕ !
НИЕ СМЕ СУВЕРЕНЪТ НА ДЪРЖАВАТА И ВИ ПРИКАНВАМЕ ДА ОСВОБОДИТЕ УЗУРПИРАНАТА ОТ ВАС ДЪРЖАВНА ВЛАСТ! ТЯ, ВЛАСТТА В ДЪРЖАВАТА ПРИНАДЛЕЖИ ИЗЦЯЛО НА НАРОДА !
КОЙТО НЕ УВАЖАВА НАРОДА, НЯМА ПРАВО ДА ГО УПРАВЛЯВА !
ДА ЖИВЕЕ НАРОДОВЛАСТИЕТО! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Татяна Папазова

Фейсбук  - Нели Миланова