Подмяната изглежда неизбежна! Вероятно новите основни политически играчи, ще се казват "Аз предложих Пеевски" и "Има такъв чалгар".

Pavel Kisyov

 

Подмяната изглежда неизбежна! Вероятно новите основни политически играчи, ще се казват "Аз предложих Пеевски" и "Има такъв чалгар".
Деменцията и измиването на мозъчните клетки, винаги е било в кръвта ни!
Безсмислено е да се коментира Маяма и всичките и' очевидни задкулисни зависимости, очевидни за всички полагащи някаква мисловна дейност.
При новия месия обаче, нещата стоят по малко по-различен начин.
Младите не помнят по обективни причини, а хората на средна възраст явно не
 желаят да го направят.
Мутрата Трифонов беше фактор в задкулисието довело държавата до икономически крах през 1996. Същият беше фактор в омертата на задкулисието довело т.нар. цар, който случайно върна в ръцете на Доган, леко позагубеното влияние върху "порциите в държавата".
Въпрос на памет и желание да научиш истината.
Добрата новина, колкото и невероятно да звучи е, че в следващия парламент със сигурност ще се насладим на политическа нестабилност. Точно това е жизнено необходимо. Това е крачка напред за обществото и крачка назад за организираната престъпна група, която ни управлява!
А кога ще имаме истинска промяна?
Когато най-после осъзнаем, че доверие не се дава безусловно и безрезервно, никога, на никой!
Доверие се печели с действия в посока прозрачност на управлението и силно изразен граждански контрол, върху всяка брънка от управлението и властите.
Доверие се печели със заявка, за смели и радикални реформи в съдебната власт и т.н., и т.н.
Вече сме гражданско общество, време е да започнем да мислим, да мислим много!