Подмяната 10.11.89 г., когато за една нощ комунистите станаха социалисти, а КаДеСарите капиталисти !!!

Zlatomir Petroff 

Тази година изобщо нямах никакво желание да пиша за денят на подмяната 10.11.89г. в който българските русоРОБ-болшевик-политически рептили ни сервираха държавен капитализъм, или марксистко-ленински капитализъм с бутафорна Кремълска демокрация, демек бленувания(дълго преди 10-ти) от всеки интернационалкомунист- комунизъм с човешко лице !!!
32 години на този черен за България ден слушаме до втръсване от екрана на окупираните ни от комунистическата мафия и техните дечица медии, чрез правилно подбрани "политолози", които 32 години не се умориха да ни редят лакардии, колко велик, паметен и незабравим(за всички комунисти и семействата им) бил 10.11.89г. и какви необикновенни "промени" видите ли се били случили на този паметен (за всеки комунист) ден ?!
32 години чакаме и се надяваме най - накрая ще чуем справедливата оценка за този ден на подмяната и дворцовия комунистически преврат, в който наравно с комунистите участваха и (лакеите на БКП) продажниците от сДС !
Убеден съм, че така по същият начин години наред ще чакаме оценка за строителя на жалоните на руското робство Тато, кумир на преродения му в интелектуално отношение имитатор Бойко Методиевич и неговата крадлива болшевишка шайка герБКП, която последните 12 години напълно продаде българските национални интереси и икономика на рАсия ?!
Много бързо забравихме, че последните 12 години държавата ни се управляваше от ортодоксалната комунистическа шайка герБКП и нейният слабограмотен комунистически диктатор, силно зависим от Кремъл, който доограби държавата и народа в полза на рАсия и най - вече в своя лична полза, наложи както по време на комунизма страх и терор в общството, а всички решения последните 12 години се взимаха под максимата - На заседание на политбюро на ЦК на герБКП и постоянното присъствие на ДпС се реши.........
За какви промени, декомунизация и демократизация на страната изобщо говорим, след като в тази задунайска руска провинция няма върховенство на правото, няма правосъдие за редовия български гражданин, няма правосъдие за всеки един български гражданин, който не е част от Богоизбраната комунистическата върхушка(като под Богоизбрана, разбирай избрана от КРЕМЪЛ) !
Какви промени имало в задунайската ни руска губерния след като 32 години след паметния за всеки ортодоксален комунист 10.11.89г. в България продължава да има сталинистка прокуратура и правосъдие, а милиционерчето(без юридически ценз) Гешев, преди това Цацаров, както и всички главни прокурори след 10-ти се водиха ЕДИНСТВЕНО и САМО от принципа на Юрий Чайка (вече бивш генерален прокурор на Русия), който най - общо гласи : *Най-важно в едно разследване е, да се внимава, да не попаднеш на свои !!!*
За какви промени говорим, като БКП продължава да живее в - БСП-герБКП-ДпС-РУСКИ патриоти, а РУСОФИЛИЯТА вече е превърната в държавна политика, вече имаме партии, кандидатстващи за българския парлалмент на които в наименованието седи името на ЧУЖДА ДЪРЖАВА - РУСИЯ ?!
Не ви ли отвръщава или поне притеснява, че всички наследници и апологети на БКП последните 32 години бяха МНОЗИНСТВО в т.нар. български парламент, като се очаква и на предстоящите избори пак да спечелят най - малко половината от гласовете на крепостните. Това ли наистина е промяната, на това ли му викате демократизация и деКомунизация на България ?!
Наистина ли Не ви обижда и възмущава, че изведнъж всички комунисти станаха по - вярващи и по - големи Христяни даже от Папата(начело с милиционерския копанар Бойко) ?Забравихте ли вече, как същите комунистически атеисти, като Бойко преструващи се последните години на вярващи Христяни, преди 10.11.89г. ви дебнеха по Коледа и Великден около църквите и манастирите за да ви пребият и арестуват, точно, защото сте ХРИСТЯНИ ?!
Не ви ли притеснява, че вече 32 години в губернията продължава да няма гласоподаватели, а крепостни(на комунизма и рАсия) което повярвайте ми е страшно, защото не е лесно да станеш крепостен, но станеш ли е за цял живот ! А иначе ще кажете неестествено за човешкия разум е да приемеш Дявола за Ангел, Руснака за Освободител и Комуниста за Човек . Да неестествено е, но който аплодира вчерашните ни поробители, подготвя почвата за бъдещи робства..

Фейсбук