Подчини се на българските олигарси, които до един са с комунистическо минало и зачеване

Stefan Gamizov

Няма никакво значение, какво ще стане от тук нататък вече!
Маските паднаха и башибозука е пак в “селото” да граби, пали и изнасилва съдбите и живота на българите, както досега!
1. Трифонов се обеща и се даде булка на свързаните с руската диктатура и така предаде всичко българско и родно.
2. Подчини се на българските олигарси, които до един са с комунистическо минало и зачеване.
3. Направи ундурма с ислямистите от ДПС. Последните са такива за съжаление, защото са директно подчинени вече на Ердоган, а той е ислямист и диктатор.
4. Нападна по заповед на всички горни опита на правителството в лицето на Асен Василев, да се разкрие колко десетки милиарда е укрил от българските данъчни власти Лукойл през Нидерландия.
5. Не казва и дума за руските военни хибридни операции “Турски Поток” и АЕЦ “Белене”, а всеки момент се очаква руснаците през марионетките си в НЕК, които не можаха да бъдат уволнени, да започнат нова процедура за ядрена централа в Белене.
6. Хората на Трифонов отправиха заплаха към всеки, който им е неудобен. Ковачки ли ще ви е ударната бригада по нареждане на Доган?
7. Санкционираните от САЩ по закона “Магнитски” са недосегаеми, защото не само не се прави нищо срещу тях, а се иска да им се дадат 1.6 милиарда лева за нова газова мощност в “Марица Изток 2”, която е реална собственост на Илко Желязков и ДПС - държавна е на хартия само. Да чухте Трифонов нещо да е казал по тези теми?
8. ГЕРБ се готви да укрепи руските позиции с обещания, че оцелее ли ще даде с ДПС и комунистите поне 3 милиарда евро през АЕЦ “Белене” и руските военни енергийни проекти на американски подизпълнители. Газова мощност в “Марица Изток 2” ще е дар за американска компания от санкционираните в знак на лазене по килима за прошка.
Нови избори хора, защото не искам накрая да гледам бунт (да не дава Бог) за освобождение от руско-ислямистко-олигархичната тирания!
 
Фейсбук