Политическата и държавна власт на бкп+дс се допълни и с икономическа такава, а за такава ревизия никоя партия не говори.

Георги Кръстев

Ха честит ви нов втори пореден "партизански отряд" на същия политически командир.
Честит да е на тези които :
- гласувахте за герб 3 пъти въпреки, че те не изпълниха своите обещания да поставят пред съда всички крали; нито пък актуализираха на пенсионерите пенсиите към 2019 година; нито въведоха почасово заплащане; нито............
- гласувахте за ИТН които очаквано само обещаваха, но и те не направиха нищо от това което обещаваха;
- гласувалите за ИМВ от която Мая Манолова като Омбудсман не направи нищо, а вие решихте, че като депутат ще направи нещо. Боже, Боже ;
Та всички вие - да не сте ми се жалвали, че новия "партизански отряд" ще лапа.
А пък онези над 50-60 на сто, които изобщо не гласуваха, както и гласували за горните, но бързо, бързо осъзнали, че не си е струвало - на 11 юли 2021 гласувайте ... за да не се налага да има втори извънредни парламентарни избори и в края на настоящата 2021 година. Спестете си ги едни втори извънредни парламентарни избори гласувайки.
И да - ревизия на дейността трябва да има - но на всички правителства и то правно-икономическа.
Но най-вече на приватизацията, и в частност на тази, реализирана чрез РМД-а. Те умело бяха източвани чрез партньорски фирми и така работници и служители бяха поставяни пред "избора" или да си заложат жилищата за да постъпят свежи пари, или да си продадат акциите. Два-три месеца след като "мениджърите" изкупеха техните акции съответната фирма като с магическа пръчица докосната ставаше печеливша. Така се извърши второто ограбване на българския народ. Първото беше чрез умишления фалит на държавната банкова система за да могат да се създадат партийни банки, а дълговете на държавните предприятия да преминат в тях, в частините банки на партиите, а после чрез фалирането им, на държавниите предприятия, да се изградят обръчите от партийни фирми.
Така и по-нисшите ешалони на бкп - директори; заместник директори; платени партийни секратари; платени секретари на дкмс; ........... също станаха бизнесмени. А политическата и държавна власт на бкп+дс се допълни и с икономическа такава. А за такава ревизия никоя партия не говори.
 
onb.bg