Положението е каквото е и по-добре да направим нещо с него за добро, отколкото да се презираме взаимно, защото иначе ще слушате комунистическата “Бела, чао, чао” и радостни възгласи от джипката на Борисов

Stefan Gamizov

Борисов предлага оферта след оферта, само и само нищо да не се промени и корупцията да продължи - сега 10 депутати, все едно са му роби някакви, конституция няма и те са негови, а не народни представители. А през това време смайващ цинизъм е залял социалните мрежи. Всякакви псевдоинтелектуалци, хрупащи вегетарианци, доскорошни антиваксъри, всякакви жълтопаветни новоизлюпили се цивилизатори, претенциозни въобразили си, че са малко над гениални и абсолютно неоценени европейско дълбоко провинциални умници, решиха, че е най-доброто време да се тръшнат и отвратят от простите българи, които не само не ги оценяват, а взели и гласували не за каквото са си наумили изброените субекти.

Изведнъж се сетиха, че чалгата им е най-голямата тегоба на живота, все едно Бойко Борисов в софийската опера отиваше всяка вечер и делеше време между нея и театрите на София.

Защо така не страдахте шумно по време на продължаващата диктатура на Борисов?

Защо ли? Защото не малко от вас се оглеждаха и редяха на мутрохранилката как да се нагласят покрай някое “проектче”, да направят някое “бизнесче”, да се доредят до някакви “парички”... как ненавиждам това умалително говорене! А и да не забравяме, че не малка част от вас са комунистически деца и внуци, което прави Бойко Борисов не чак толкова далеч от сърцето ви, нищо колко ви бил отвратителен... уж!
Не е време да ни показвате, колко сте провинциални и виждате до половината на носовете си! Време е да обичате хората около себе си, а не да ги презирате! България е смазана, премазана, стъпкана, а хората в нея лишени до преди дни от всякакви надежди! Положението е каквото е и по-добре да направим нещо с него за добро, отколкото да се презираме взаимно, защото иначе ще слушате комунистическата “Бела, чао, чао” и радостни възгласи от джипката на Борисов по време на чалга управление, докато ви дойде времето да ви закопаят по софийските гробища, колкото и биоманджи на излапате и йога всякакви стойки да изкършите!
Трябва ни правителство различно от садистичното на Борисов и свързано с него! На всяка цена, дори и за месеци! Иначе слънце няма да изгрее, колкото и лозунги да напишете във фейсбук!
 
Фейсбук