Предпоследно: Цецка Цачева е най-вероятният кандидат на ГЕРБ за президент

Председателят на парламента Цецка Цачева е най-вероятният кандидат за президент на ГЕРБ, макар че решението все още не е взето окончателно.

Новината, че управляващите са се спрели на нея беше съобщена от сайта "Терминал 3", който се позова на два независими източника.

OFFNews опита да провери доколко това е така. Източниците ни в ГЕРБ потвърдиха с половин уста, но отказаха да застанат с имената си и настоятелно уточниха, че това е предпоследно решение и окончателното ще бъде обявено на 2 октомври.

Фаворитът на ГЕРБ за президент продължава да е столичният кмет Йорданка Фандъкова, но тя продължава решително да отказва номинацията. От ГЕРБ още не са загубили надежда, че е възможно да я убедят, но след поредния й отказ са решили, че вече е крайно време да се спрат на резервен вариант.

Цецка Цачева е добър и предвидим вариант, каза пред OFFNews човек, присъствал на този разговор, наблягайки на уточнението, че срещата е била неформална, решението не е официално, не е окончателно и може да претърпи промени.

Усложнение пред кандидатурата на Цачева е, че тя в момента е с контузен крак и няма да може да е активна в началото на кампанията. Заради контузения си крак, тя не ходи на работа. OFFNews я потърси за коментар на мобилния й телефон, но не можахме да се свържем с нея.

Според "Терминал 3" най-вероятният вице на Цачева ще бъде адмирал Пламен Манушев, който доскоро командваше Военоморските сили, а сега е депутат от ГЕРБ. Наш източник обаче твърди, че има и друга силна кандидатура - на евродепутата Андрей Ковачев и решението кой от двамата да бъде издигнат все още не е взето.

http://offnews.bg/

Коментар "Под лупа" : Отново бивши комунисти се предлагат от наследника на БКП-ГЕРБ за президент - срам за всички бълтари ...

Истински фурор предизвика пияното изпълнение на бившата парламентарна шефка Цецка Цачева, която взриви интернет с уникален римейк на популярното кръчмарско парче „Цъфнал Трън”. Видимо подпийнала, тя забавлява строените в две редици съпартийци, давайки тон за песен и променяйки текста в движение на „ГЕРБ, ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ”.

Горещият хит обиколи родното интернет пространство и се превърна в най – коментираната тема. Както се вижда, видеоклипът е заснет тайно от някой не толкова верен привърженик на тъмносинята идея още през 2009 г., когато ГЕРБ печелят парламентарните избори.

Който се смята за мъж да пее „ГЕРБ, ГЕРБ”, а дамите да пригласят „Цъфнал, цъфнал на фльонга”

 

Тези думи на Цецка Цачева са придружени с мощно хилене от наредените по масите герберисти, които видимо се забавляват от поведението на Бойковата довереница. Тя самата обаче явно няма никакви притеснения и дори приканя дамите да пеят „по – игриво” и на „фльонга”. За съжаление интересът на компанията към народното творчество е доста вял и първоначално никой не иска да пее. След няколко заплахи към непокорните обаче хората се осъзнават и всички възторжено започват да пеят „цъфнал ГЕРБ”.

Невероятните изпълнения на настоящата депутатка Цачева определено взривиха пространството и песента вече бе определена за новия политически хит. За съжаление българският народ явно не погледна с добри очи веселото изпълнение на Ц. Ц. и по форумите заваляха откровени псувни и обиди към бившето правителство.

Ето го и невероятното изпълнение „Цъфнал ГЕРБ” под диригентството на Цецка Цачева: