ПРЕЗИДЕНТСКИ ДРОН МЕ ПРЕСЛЕДВА В ЖИВОТА

Стоян Николов - Торлака

https://bivol.bg/president-drone.html?fbclid=IwAR00HVXWticIfexCSxLDay_mX41O834piNd1IuS2pgfyTm2tAV2xGDOf46I&__cf_chl_jschl_tk__=9871cee34e53b74a6e545a40ebbc623afaf065d6-1593077184-0-Ab4pm4jej2uytJFFxVaQ4Tbsjh_rJfondvxJg60XubkLYWO2sGdiNslvJ3NLs-q22XvRnywCocuT6nD1b1F4UWsgvGWZ_DSk44OIV0p3zJt9F1WZsUSMdxP7rN8ghr8XZNw7uI_ljZQXeJIXlGaFuRb-kb44Vgam8vjKUdlTA6ENuYrS_d1NNasPvNlvC1UAGEm7Pe4emWZSISEsa-dkY-hYknCCcskemDWa623GMVW2TEVYCMGzbWwwTEt4je6oPtkC5CseLR3GDUaeplrmIkqahzYBVa2Ua6IFzPD6G3k2asGCkLKySH_1nn7Wv12KGha19UbhqKMDc2jG0G6EWJqAkohoHSLrybDYeK7qi7YiVjQYABuhC2PcchcZbC-n81k4RF8I2f54-G6LIPOmQvg

Ей, тулупи, мисирки и прости фотки от градове, села и паланки! Вие май нещо не разбирате. Това, че съм премиер, по никакъв начин не означава, че трябва да ви давам отчет какво си хортувам в частни телефонни разговори. Още повече, че нито е доказано, нито някой от уж засегнатите е предявил претенции срещу думите ми. Понеже и аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме, мисля, че ще се съгласите с мен – щом си мълчат, значи или са съгласни с това, което евентуално съм казал, или просто разбират, че моята дума тежи и не може да бъде чупена, защото ще им счупя… както и да е, айде, че напоследък отнасям много критики за изразните си средства, пък не съм свикнал да ме критикуват. Не търпя такива неща.

Едно време си приказвах за лош човешки материал, плямпах с Ваньо за Мишо, после Мишо и жена му се споминаха набързо, после и Ваньо, горкия, стана жертва на загадъчни обстоятелства, но никой не ми правеше проблем. Разминавах се с няколко грубовати шеги и толкова. А сега какви времена настанаха. Вие представяте ли си, президентът да ти изпрати дрон да ти снима спалнята!? Каква държава е това!? Какви времена настанаха!? Човек вече не може да си държи кюлчета злато, огнестрелно оръжие и тлъсти пачки в бащината си къща с две магнолии отпред! Нещо май съм разхлабил хватката и трябва да взема мерки, защото тия скоро ще почнат да ми държат сметка и за това как фалираха десетки хиляди фирми, още толкова бяха изкупени от наши момчета на безценица, а еврофондовете и държавния бюджет потъват като камила в плаващи пясъци.

Сега, за кюлчетата и пачките аз ще намеря виновника и ще го размажа, пардон, ще го съдя, за да го накажат с цялата строгост на закона, но те така или иначе са си мои. Ако искам, ще си ги държа на врата с дебела верига и ще обикалям с джипката надлъж и нашир. Ще се кръстя Снууп Бойко или Ем Си Пожарникаря, нещо такова. Това си е моя работа. Всеки има спестявания, аз осигурих стабилност и просперитет в тази държава, така че няма какво да ми се правите. И вие си държите по седем-осем лева на нощното шкафче. Нали познах, хитреци лицемерни? Разликата е единствено в мащабите на спестяванията. Е, и в произхода им, но това е друга тема.

Та, толкова за кюлчетата и пачките. Най-много ме заболя за т‘ва, дето ме изкараха, че съм обидил Цвета. Е, да бе, вие представяте ли си, премиерът на една държава да нарича председателя на върховния законодателен орган на същата тази държава „тъпа кърджалийска п*тка“? Ама, това е несериозно бе, тулупи и мисирки! Аз никога не съм си позволявал да се държа неуважително към никого. Ето, някога примерно да сте ме чули да използвам обидни и унизителни квалификации за мои колеги, премиери на страни от Централна Европа например? Няма такова нещо. Човек трябва да е на нужната висота за поста, който заема, и аз съм взел всички мерки, за да е така. Мога да си плямпам каквото си искам, колегите премиери не могат да ме разберат, защото не знам никакви езици, а те едва ли разбират български.