Протестите ще успеят, не когато ГЕРБ и Борисов сами решат да хвърлят бялата кърпа, а когато ДПС се видят негов център, обект на протестната критика и енергия

Ilian Vasilev
 
 
Важното в реакцията на ДПС е че се чувстват изключително неловко като бъдат осветени от вниманието на протеста. Росенец изигра важна роля за хвърлянето на светлина върху истинските кукловоди.
Протестите ще успеят, не когато ГЕРБ и Борисов сами решат да хвърлят бялата кърпа, а когато ДПС се видят негов център, обект на протестната критика и енергия и бъдат осветени като важните в играта и бъдат поставени на една нога с Борисов.
Не забравяйте Пеевски - той е най-коварния враг, който се потопи, но не престава да плете своите паяжини и да напътства поведението на правителство и парламент, да не говорим прокуратура и негови медии.
Някой виждал ли е Пеевски? Този въпрос трябва да бъде задаван и на ДПС, ина медиите, сутрин, обяд и вечер, защото властта в тази страна не може да остава невидима.
Фокусът върху него и Доган, ще върне ДПС в реалността.
Колкото повече протестът се фокусира върху политическата партия ДПС зад която са истинското отровно трио на България - Доган-Пеевски-Гешев, толкова шансовете за успех на протеста ще бъдат по-големи.
 
Фейсбук