Путин наистина има здравословни проблеми - какво научиха руските медии

https://telegraf.com.ua/novosti-rossii/2022-04-01/5701144-u-putina-deyst...

Кремъл отдавна се опитва да скрие болестите и нараняванията на Путин

 

Политикът до голяма степен е почитател на алтернативната, народната медицина

Кървавият руски диктатор Владимир Путин, който отприщи войната с Украйна , има сериозни здравословни проблеми. Представители на широките медицински кръгове в Руската федерация говорят за това, като в същото време се опитват да не рекламират подобна информация за общо разглеждане. В Кремъл Путин, който тази есен трябва да навърши 70 години, наричат ​​„отличен“.

Въпреки това данните на руския портал "Проект" , който проведе собствено журналистическо разследване, далеч не са толкова положителни. Какво точно успя да разбере за здравето на руския диктатор, пише "Телеграф".

 

Източникът, който е близък до ръководството на една от големите руски болници, твърди, че Путин има сериозни здравословни проблеми. В същото време Кремъл систематично крие информация за това – за да поддържа имиджа си на „мачо“.

Този подход към личността на Путин започна почти веднага след идването му на власт. И въпреки факта, че политикът получи много контузии, докато се занимаваше с конен спорт, всякакви твърдения за лошото му здравословно състояние винаги са били опровергавани от говорителите на властта.

„Сериозен проблем в онези години [в началото на президентството – ред.] за Путин, който обичаше конния спорт, беше падането от коне – пише Proekt. – Един от познатите на президента каза, че след едно от паданията , Путин „Дори не можех да си стъпя на крака“ известно време, а след това дълго време го лекуваха.

За първи път поне някакви здравословни проблеми с кървавия диктатор "светнаха" публично през 2012 г. - на Деня на народното единство той дойде да поднесе цветя, накуцвайки. В същото време всяко споменаване на такова състояние на Путин в медиите беше забранено, а видеото не се появи на сайта на Кремъл. До края на 2012 г. Кремъл реши да съкрати всички събития с президента до един час поради повишената куцота.

В същото време руските власти започнаха да прибягват до „консерви“ – тоест предварително записани срещи между Путин и неговите подчинени. Разследващи журналисти твърдят, че подобна информация „е хвърляна в информационното пространство поне четири пъти – през март 2015 г., август 2017 г., февруари 2018 г. и септември 2021 г.

Любов към традиционната медицина

Project, позовавайки се на човек, запознат с Путин, пише, че диктаторът има слабост под формата на бани от рога. Това са бани, в които се добавя екстракт от варени еленови рога (рога). Вярващите в алтернативната медицина подкрепят мнението, че подобни процедури са полезни за кожата, сърцето и кръвоносните съдове. Неведнъж се появиха в медиите и изявления , че Путин участва в шамански обреди.

За да отговорят доколко подобна информация е вярна, вероятно ще могат да отговорят само самият Путин и неговото обкръжение. Ако обаче слуховете са верни, тогава това поведение е много странно, защото много от роднините на Путин са медицински работници.

как стоят нещата сега?

Здравната ситуация на Путин се влоши значително през 2021 г. Тогава, в началото на септември, политикът открито обяви, че отива в самоизолация, уж поради факта, че наоколо има много хора с covid. Източниците на "Проекта" обаче предполагат, че по този начин Кремъл се е опитал да скрие поредното влошаване на здравето на диктатора.

Отбелязва се, че политикът има собствен „отдел за лични лекари“ в Централната клинична болница на Московския регион Кунцево. Лекарите от тази институция често придружават Владимир Путин при пътуванията му.

 

Смята се, че пет лекари са били достатъчни за Путин през 2016-2017 г., но скоро този брой се е увеличил до средно девет.

Припомнете си, че по-ранни потребители на мрежата обърнаха внимание на състоянието на ръцете на Путин , предполагайки, че подпухналостта им може да намекне за болестта на друг диктатор, която се мълчи от Москва.

Малко по-късно по-внимателните зрители също отбелязаха, че на различни събития Владимир Путин има различни ... уши, което вероятно показва, че руският лидер има близнаци . Дори самите руснаци многократно са говорили за подобен подход към воденето на политиката на Путин.