Разбра ли Борисов, че загуби изборите? , "Алтернативата" 07.04.2021

Диана Дамянова: От ПР гледна точка Борисов се държи като надебеляла, застаряваща прима-актриса в един театър, която казва "Само да изиграя Жулиета,100 представления още и веднага напускам!" От политическа гледна точка прави това, което е правил 11 години-купувал е политически сили, ако това нещо, наречено Каракачанов, Марешки и т.н.,тази помия, може да се приеме за политическа сила.

Светът се върти и най-вероятно Бойко Борисов ще е първият български министър-председател, който ще влезе в затвора, както предрече някога Тома Биков - в този смисъл, макар и с известно отлагане във времето, надеждите на Биков ще се сбъднат.

При следващи избори ще видим,че 20-те процента на Борисов са 6, а в по-следващите изобщо няма да го има. Такава е съдбата на формирования от неговия тип.

През цялата кампания той правеше нещо, което смяташе, че работи за него, а то на всеки симпатизант му създаваше десетина врагове. Толкова ли е тъпо това, което е около Борисов, та не се намери някой да му каже:"Като плашиш старите, ще излязат младите!"

През последните години станахме жертва на страхотни интелекти-на тъпата кърджалийска ... ,заради която имаме тъпо кърджалийско законодателство на Цветановото разбиране за демокрация и създаване на изборни гета

Хубавото е, че със заминаването на Борисов - технически след няколко дни, а морално той отдавна си е заминал - имаме шанс в България да се зароди модерна власт, която не е аналогова като неговата.

"Има такъв народ" е типично протестна партия, а между протестна и популистка има огромна разлика. Популистите управляват като Борисов, а протестните са тези, които ще изчистят мафията от властта. Слави Трифонов, поставен до Борисов ,е интелект, образование и душа в пъти по-големи.