Разузнаването научи за проблемите на Путин с неговите наследници

https://telegraf.com.ua/novosti-rossii/2022-05-24/5705976-razvedka-uznal...

Руският президент може вече да има фаворит, но не може без ексцесии

Руският диктатор Владимир Путин, за когото се твърди, че се бори с рака , може би е в процес на търсене на приемник на президентския пост. В същото време, според началника на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната Кирил Буданов, той все още не смята да назовава конкретно име - страхува се от пряка конкуренция.

Много източници свързват пряката военна агресия на Русия срещу Украйна като последните опити на един болен от рак Путин да влезе в световната история. Близък до тази теория е Буданов, който обяснява какви проблеми е изправен руският лидер по отношение на наследниците.

"В различни периоди от време е мислил за това [търсене на заместник за себе си - бел.ред.] и по принцип избра, както се казва, фаворит. Такива хора вече имаше няколко" , отбелязва разузнавачът.

В същото време Кирил Буданов характеризира Путин като човек с определени „маниакални синдроми“. Ето защо шефът на Кремъл не бърза сериозно да подготвя наследник. Най-вероятно това се случва поради опасения от евентуално отстраняване на Путин от "трона" по-рано, отколкото той иска.

"Така държи всички на определена дистанция. И вярва, че ще управлява вечно - казва Буданов. - Но няма да е така."

Шефът на GUR вярва, че Путин в крайна сметка ще свърши като повечето други световни диктатори - тоест няма да умре от естествена смърт.

Припомняме, по-рано "Телеграф" събра информация за това какви други сериозни заболявания могат да бъдат диагностицирани при кремълския диктатор Путин .

Писахме още, че руският президент вероятно е бил опериран онзи ден и дори е получил осезаемо усложнение.

Превод : Под лупа