Руският двуглав орел все така гнезди свойски в подвижните камчийски пясъци на българското предателство

Иво Инджев

Екозащитници уличиха в невежество при (не)изпъление на служебния му дълг екоминистъра Емил Димитров. Известен е още с прякора Ревизоро. 

Обвиниха го, че нехае за съдбата на камчийските пясъци и това е проличало от пренебрежителната му реакция на сигналите на екозащитниците. 

Развълнувах се от заглавието “По казуса “Камчия”: Екоминистърът бърка дати и фактология. Обезпокоително е” https://clubz.bg/110904-po_kazusa_kamchiya_ekoministarat_barka_dati_i_faktologiya_obezpokoitelno_e

Най-после! Това си помислих. 

Усилията на зелените заслужават адмирации. Наистина. Но ще си позволя публицистична закачка по казуса в… “защита” на министъра от квотата на патрэотите.

Извинете, но допуснете за миг, че Ревизоро не е корумпиран. Не бързайте да се кискате над поредния каскет във връзка с “ не е корумпиран”. 

Той отскоро е министър. Направо е невинен, че е мобилизиран да управлява по волята на партия, чийто евродепутат един каталунски евродепутат нарече тези дни “български фашист”. 

Министърът няма вина за Камчия в дълбочина. Там и без това истината е плитка, но само за онези, които искат да нагазят в нея.

Малцина се осмеляват да рискуват да се удавят в камчийските плитчини, където дебне на стража невидимият за всички власти у нас руски крокодил в устието на българския Нил.  

А може би г-н министърът е продължител по наследено задължение на минали престъпни ангажименти? 

Не знам. Смея да предположа, че бившият любимец на публиката от “Шоуто Слави” и чест гост на други подобни “развлекателни” предавания, които го създадоха като публична личност, просто толкова си може. 

Но и това не е главното…

Основното е, че на всички нива в държава, в медиите, че дори и сред критиците на властта, въпросът за съдбата на вкусния камчийски български залък им  “убягва”. Много удобна думичка, нали. Думичка с крака, бяга като вирус от ваксина. 

Истината е, че камчийският вкусен залък е отхапан от Русия чрез нейната московска мафия, начело с доказания мафиот Лужков. Това парче земя официално се намира на картата на България. Но де факто то се управлява от руските властелини и българските корупционери, купени за целта. 

Така е поне от 12 години. Че и от по-рано, откакто се опитвам както гламав да обърна внимание на този руски десант.

https://ivo.bg/2014/03/17/

https://ivo.bg/2020/01/28/

https://ivo.bg/2016/02/17/

Там се разпорежда руският собственик. Управлява чрез крепостните му български (по документи) граждани, напазарувани у нас по веригата, в която са навързани изпълнителната, съдебната, местната и т.н. четвърта власт. 

Всички те участваха и участват. Без законодателната, която просто няма нужда да узаконява пред огледалото на корупцията руската далавера със специален закон, след като позволи погазването на българските закони, за да се превърне устието на Камчия в руски анклав.

Случаят с превземането на зоната около Камчия е български вариант на окупирането на Крим. Ако не е и плацдарм за репетиция как се завладява територия за руски стратегически цели без пушка да гръмне в Черноморския регион. Той е завзет не от руски “зелени човечета” в униформи, а чрез плащания в “зелени гущери”, както наричахме някога на шега американските долари.

Ревизоро е безпомощно невинен член на обслужващия чрез мълчание този факт предателски корпус, проникнал  от близо две десетилетия във всички власти.  

Местността в и около резервата Камчия е дадена на нещо повече от концесия на Русия и нейната ударна сила,  московската мафия. Тя е  изградила демонстративно чрез подкупи на българска земя крайморско предмостие, плацдарм на руското влияние у нас. Самият външен министър Лавров не само призна това, но и предложи от московско това владение да бъде превърнато в държавно руско владение за целите на руското влияние.

Путин и Медведев изгониха Лужков от поста кмет на Москва броени дни след като той откри със слугата си Бойко Борисов на 9 септември ( (!) 2009 г. руската стратегическа база за влияние край Камчия. За началниците на московския кмет, провинили се с амбицията си да мери влияние с тях, беше важно да покажат, че руската имперска мафия стои по-високо от московската.

НА СНИМКАТА: Премиерът Борисов и московският кмет Лужков, свален буквално дни по-късно от поста му с обвинения за корупция, откриват руския т.н. санаториум край Камчия на фона на лозунг, обещаващ тази дружба да пребъде завинаги

Плацдармът на откупената с московски 300 милиона долара ( по самохвални твърдения на самия Лужков)  може да се види. Но не може да се “пипне” от властите у нас. Защото те са гузно замесени в тази далавера, която няма равна на себе си по мащаб и значение  за всичките 30 години на позволен от Москва преход към клептодемокрация в България. 

Страната ни не познава нищо подобно по мащаб като национално предателство от времето, когато съветският агент Иван Маринов, внедрен като министър на войната в правителството на Муравиев, отваря най-буквално вратата на военното министерство за шепата съветски агенти за целите на преврата в навечерието на 9 септември 1944 година.   

Руският анклав в Росенец, където гнезди Сокола по волята на Кремъл, е на този фон малко кукувиче гнездо, в което Путин се и снесъл яйцето. Няма по-ясен символ за истинското предназначение на огромното руско съоръжение от снимката, на която се вижда арогантно възстановеният на територията му паметник на главният окуптор на България маршал Толбухин, премахнат от Варна след разпадането на СССР. “Санаториумът” открито е превърнат в място  за сборища в прослава на съветския реваншизъм на българска (?) земя.

Десантът в Росенец, извършен миналото лято от български демократи, беше полезен за проглеждането на незрящите ( граждани, институции, чужди наблюдатели и български избиратели ). Арогантната самоувереност на грабливата птица от село Дръндар беше наказана с пробив в нейното дебелокожие, изложено на показ.  

Битката за изобличаването на Сокола обаче е дреболия в сравнение с войната за прогонването на двуглавия орел, който е заграбил подстъпите на Варна.

Ето тук, край устието на Камчия ( видно от птичи поглед), гнезди необезпокояван от българските бракониери-корупционери руският имперски двуглав орел.