Руското посолство в София благодари за вярната служба на своите туземни полицаи

https://ivo.bg/2021/09/27/руското-посолство-в-софия-благодари-з/

 

 

 

 

 

Руското посолство в София не пропусна да благодари на своите слуги от българската полиция за старанието им да изпълнят поставената им от Москва задача да следят и тормозят противници на съветската окупация на България. Потвърди, че те са брънка от веригата на робската ни зависимост от съветските ни поробители.

Писал съм, че в Южна Африка на клаборационистите с режима на апартейда им надяваха “огърлици” от гуми, заливаха ги с бензин и ги запалваха. Заради  този факт нашистките колаборационисти с окупаторите ни ме обвиниха, че съм призовавал за нещо подобно и в България… 

Български полицейски служители обаче доказаха отново, че работят за Русия, а не за България. Благодарят им от Кремъл. Ето как ги награждават ( засега само вербално) имперските им началници с изявление в сайта на руското посолство. Може и ордени да им дадат, както на Шаренкова, Димитър Иванов ( Гестапото) и подсъдимия в България като руски агент Николай Малинов.

“ Изразяваме признателност на служителите на българската полиция за оперативните действия по задържането на вандала по време на извършване от него на противоправнито действие по отношение на Паметника на Съветската Армия в София миналата неделя.

Особено съжаление предизвиква фактът, че този циничен акт е извършен от внука на изтъкнатия български антифашист, Герой на Съветския Съюз Владимир Заимов, загинал в годините на Втората световна война в борбата си с кафявата чума.

 Выражаем признательность сотрудникам болгарской полиции за оперативные действия при задержании вандала при совершении противоправного действия в отношении Памятника Советской Армии в Софии в минувшее воскресенье.

Особое сожаление вызывает тот факт, что этот циничный акт совершен внуком выдающегося болгарского антифашиста, Героя Советского Союза Владимира Заимова, погибшего в годы Второй мировой войны в борьбе с коричневой чумой”.  

Къде е и на чия страна е българският по подразбиране министър на вътрешните работи Бойко Рашков, чиито служители продължават да обслужват чуждата държава както по времето на Бойко Методиевич.

Ало? 

Бойко ли е на телефон 112, отговарящ като номерация на мястото ни в световната класация по свобода на медиите? 

И кой от двамата е, ако случайно някой Бойко е насреща?

Защото и двамата си траят, когато тук играе руската нагайка, взета на въоръжение от служителите на българската полиция.

 

Tags: