Саркози е осъден за разговори с един съдия на 3 години затвор, а Борисов се крие в парламента и продължава да интригантства и да държи държавата заложник заедно с Радев и Пеевски.

 
 
Съвсем неслучайно ще напиша още един пост, нищо, че фейсбук модераторите смазват и потискат достъпа до това, което пиша.
Саркози, който е близък приятел на Жозеф Дол, който пък е кум на Мария Габриел и подкрепяше години наред Борисов, та Саркози е осъден на 3 години затвор днес за корупция и търговия с влияние.
Някак не можа да ми убегне, че имал телефон на чуждо име, точно като Борисов и “охранките” му, с който телефон говорел със съдия, за да го информира за делата срещу него, което също е част от причините за осъждането.
Няма как да не направя паралел с Борисов и намесата му в съдебната система през цялото му управление.
Спомняте ли си, че даже нахлу веднъж във ВСС, за записа му с Кокинов и “ти си го избра” за Цацаров?
Но Саркози е осъден за разговори с един съдия на 3 години затвор, а Борисов се крие в парламента и продължава да интригантства и да държи държавата заложник заедно с Радев и Пеевски.
За какво е била при шефа на КПКОНПИ Десислава Атанасова преди да се обади на Гешев?
Да не би да се е разбирала по поръчение на Борисов нещо да се покрие за Барселона и прането на пари там?
Какво прави НСС със Сарафов?
Как може депутат да се затваря със шефа на тази комисия известна като “Този да се удари, оня да се остави”, а после да ставаме свидетели на всичко това от последните дни?
Пак повтарям, че Саркози, който има ясна връзка през Жозеф Дол към Мария Габриел, която ще ни става министър-председател днес е осъден на 3 години затвор за корупция и търговия с влияние без да има шкафчета с пари и злато, и се е обаждал на един съдия да пита какво става, а не е заплашвал и участвал в конспирация на най-високо държавно ниво за кадруване в съдебната система.
Давате ли си сметка, че вършеното в миналото и сега от Борисов, ако се докаже, един нормален независим главен прокурор не като Гешев, макар той да е целта на Борисов, ще го класифицира като престъпления срещу републиката в частта за създаване на затруднения във функционирането на републиката и подготовка на държавен преврат реално, защото целта е Борисов и Пеевски да продължат да властват със санкционираните по Магнитски?
Малко ли ни е, че Радев ни потопи в още по-голяма коорупция и грабежи на служебните му правителства след Борисов, които са форма на руски хибриден дуржавен преврат?
Наистина трябва да възпрем всички тези!!!!
Всички!!!
Кирил Петков да осъзнае историческите си задължения без значение колко може и какво иска!!!
Да излъчва кабинет начело със себе си и финансов министър, който не е конфликтен и обичан от корупционерите и руснаците, а отбраната, МВР и енергетиката да са в ръцете на хора, които не са руски слуги, и да се започва с войната с това давещо ни зло!!!