СГОВОРНА ДРУЖИНА

Георги Кръстев
 
Коя е тази "дружина" ли - ИТН+ИМВ+БСП+ДПС+ДБ.
Защо са такива за мен ли?
Още когато тръгнаха да свялат ГЕРБ от власт разумните хора настояваха четирите партии, а в последствие петте, да седнат и да се разберат като го свалят какво и как ще правят. Също и кое ще е правителството - това е чистоплътния подход за сформиране на коалиция.
Нечистоплътния е този, по който те тръгнаха - първо ни изберете да сме мнозинство в НС после ще се разберем. Така правят нечистоплътните хора, правещи се на политици и техните партии, които не са никакви политически партии, а клубове на интересчии за бързо забогатяване.
Нъц!
Умните и патили си хора, например с правителството с мандата на бСП реализирано от ДПС, и помнещи какво се случи с тях и родината ни, не гласуваха именно поради нечистоплътността на четирите/петте партии за нито една от тях още на предсрочните парламентарни избори през месец април 2021. Видя се, че са прави от факта, че след изборите месец април петте "войводи-спасители" нормално не се разбраха. Всеки искаше да е баш "войводата" и да лапа най-големия пай от плячката България.
Въпреки това се намериха наивници и на предсрочните избори на 11 юли 2021 да отидат и да гласуват пак за тях и ГЕРБ.
Слава на Бога, този път разумните избиратели нарастнахме на над 67 на сто и не отидохме да им подарим гласа си.
Отидоха едни наивници от около 31-33 на сто от имащите право на глас.
Защо нито една от петте партии не пожела да седне и да преговаря с останалите още преди да свалят ГЕРБ от власт, или той сам да се бутне от нея.
Много просто - всяка от тях иска "едно Ферари с цвят червен, едно за мен........" и по едно за останалите партийни другари.
За това всяка трябва да прецака останалите за да положи максимален брой морни седалищни части в министерски кресла за да подсигурят лелеения лукс и на партийните лидери и антураж.
Със садистично перфидната ви наглост, ИТН-ИМВ-БСП-ДБ, гледайки през тв-камерите седналите пред телевизорите си пенсионерки и пенсионери ги лъжете, че ще ги освободите от гладуването.
Как бе скотове оскотяли!
Та вие им предлагате, към жалките 50 левчета, които ГЕРБ им подхвърляше, така както хората подхвърлят на уличните котки и кучета край кофите за боклук остатъците от своята софра, още 14 още по-жалки левчета.
Със 64 лева към никаквите им пенсийки ли ще ги оттървете от гладуването!
Абсурд!
Та дори ДПС направи по-добро предложение от вас уж българите. Дори актуализацията ДПС настоява да се реализира още септември-октомври тази година, а вие предлагате да се гледа, повтарям, да се гледа не да влезне в сила едва в началото на 2022 година! Кога да влезне в сила - тотално мълчание!
Ако зависеше от мен бих ви побил на кол.
За това ви съветвам, вас стъпилите на криво и на 11 юли 2021 година около 31-33% имащи право на глас следното :
- предсрочни парламентарни избори тази година, че ще има, ще има.
Не давайте гласа си за партия, която не седне с тези с които уж има допирни точки и близки програми да се разберат и да ви кажат простичко и ясно какво точно, с какви нови закони ли, наредби ли, ще напряват за всички българки и българи - не само за себе си и обкръжението им, живота по достоен.
Не гласувайте и за партии, които като бъдат поканени да седнат и да разговарят по практите и програмите, с които нещата у нас да се променят към по-добро, откажат такъв диспут. Как ще отказваш след като си решил да бъдеш политик и да решаваш съдбите на цял един народ?! Длъжен си да водиш диалози и да намираш път в името на доброто на народ и държава!
И да сключат съответно писмено споразумение!
Само нечистивия не слага подписа си под това, което изрича!
И най-вече да повторя - да ни кажат и сроковете, в които тези неща ще се случат!
Кои хора ще са в правителството им!
Но най-вече - гласувайте за кандидатите за депутати на политическа партия "Общество за Нова България", която е дясна-консервативна партия.
Това което нейните депутати биха променили, как, в какъв срок и до какво ще доведат тези промени, го четете вече над 10-15 години в моите постове.
Това е почасово заплащане в размер на 8 лв на час.
Това е актуализация на пенсиите незабавно и то на база работните заплати от 2020 година,, защото тя и само тя е предходната, с последващи поне още 3-4 актуализации през 5 години.
Това е гласуване по интернет, тоест дистанционно.
Това е пълна дигитализация на правителствените структури и услугите, които предоставят на юридически и физически лица.
Това е ограничаване на разрешителните режими и замяната им с регистрационни такива.
Това е подмяна на държавното устройство и Конституция чрез ВНС.
Това е обществен регистър на всички търгове, за да няма в последствие абсурдни допълнения.
И редица други неща.
Четвъртък, 29 юли 2021 година, 17 и 55 ч, някъде от територията на България
 
Фейсбук