Слави Трифонов смени джипа с луксозна лимузина?

Слави Трифонов смени джипа с луксозна лимузина? | Мрежата | Tribune.bg

Слави Трифонов редовно ходи на работа в медията си, чиито студиа се намират в столичния квартал "Левски Г", съобщава "България Днес", цитирана от „24 часа“.

Слави все така се придвижвал с два черни лъскави автомобила, но джипът е само един, като другият е сменен от тузарски мерцедес S класа. Двете возила са плътно едно до друго по столичните булеварди и трудно могат да бъдат приближени от други превозни средства. Макар да карат бързо, шофьорите спазват правилата за движение по пътищата и не се набиват на очи с досадни нарушения.

При пристигането пред телевизията всичко, що е персонал, чинно стои и чака началството да влезе в офиса. Вратата на сградата е широко отворена, а портиерът стои мирно до входа. Един от охранителите отваря вратата на колата, за да може Слави да излезе. А това не се случва бързо и си има причина.

В облеклото на Трифонов няма изненада. Отново е с анцуг и скъпарска тениска, като този път е заменил чехлите с маратонки на бос крак. Блузката му е на световноизвестна марка, но едва ли е проблем за него да брои сериозна сума пари за нещо, което е решил, че иска да притежава.

Слави е неразделен с едно нещо и така и не се отделя от него - патерицата в дясната ръка. От години той има проблеми с крака и трудно се придвижва, като му е невъзможно без помощни средства. Затова и при включванията му по телевизия 7/8 той винаги е седнал на стола зад бюрото.

След влизането на Трифонов в сградата настава спокойствие и персоналът се заема с дела.