Сработи ли личната зависимост на Нинова през съпруга й, който получава добра заплата в Лукойл да не се рови във взаимоотношенията между руската компания и Доган

Ilian Vasilev

 

Ако е вярно твърдението на Явор Божанков, че заради Росенец в някаква степен БСП е блокирало дневния ред на НС, то мога с голяма доза увереност да твърдя че там е сработила личната зависимост на Нинова през съпруга и, който получава добра заплата в Лукойл да не се рови във взаимоотношенията между руската компания и Доган по сарайските дела, както и свързания въпрос, който мнозина и Христо Иванов задава и Борисов уж обеща да даде резултатите от проверката на НАП и ревизионните актове. Защото там е заровено кучето на снизходителността на Борисов към неплащнето на данък печалба и изнасянето и зад граница, личните трансфери към Борисов, Доган и още куп политици, както и новините че Алекперов бил собственик /през съпругата си/ на България Мол. От това което знаете, а още колко хотела, предприятия, луксозни имота, финансови институции които се превърнали в собственост на български и руски политици тези невзети данъци, само можем да гадаем. При 7 милиарда лева оборот, годишната печалба в нормална икономика от рафинерии и търговски оборот е минимум 400 милиона средногодишно. Сметнете от кога не са плащали и ги разделете /примерно/ едно към три - едно за нашите, три за руснаците. Не зная точната пропорция, но съм уверен че не делят по-равно, а по-братски.
Така че другари и другарки от БСП - имате си лидер който го държат тотално и изкъсо. Не случайно Борисов назначи и Овчаров за представител на държавата, скоро след което назначение получи и съпруга на Нинова.
Какви социални закони, какви пет лева. За много пари иде реч и лична, материална заинтересованост.
През тази зависимост ще прокарат и кабинет с мандат на Нинова. Само гледайте, това е единственият и шанс в живота да стане премиер. Как се изпуска подобно нещо, а шефката на БСП е болезнено амбициозна.
Ако това не стане, защото в БСП назрява бунт, то поне Нинова ще блокира работата по разследванията.
 
Фейсбук
колаж : ПЛ