Станишев на Бузлуджа- пълна перверзия

Никога не съм имал илюзии за лицемерието на БСП, чийто елит дискретно тъне в буржоазен разкош, но проповядва пролетарски лишения. За всеки мислещ с главата си е ясно, че лявата столетница е мутирала в десен динозавър. Този хищник вие срещу капитала, но тайно роди хиляди капиталистчета, които ни разказаха играта.

 

Изгледах всички видеа от митинга на Бузлуджа, на които тийнейджъри пееха „Интернационала“ и пиеха водка, старци въртяха пролетарски хора пред бесепарските думбази и целуваха портретите на Ленин и Сталин. И май открих тайното оръжие на позитановци. Станишев е вещ манипулатор, който само се прави на заспала лисица, а всъщност е българското издание на Гьобелс. На него приписват думите, че една лъжа, повторена сто пъти, става истина. Изследователите му казват, че фразата е друга и звучи така: „Трябва да казваме истината, истината и само истината. Но не цялата истина“. Изглежда

 

сме подценявали сина на секретаря

на ЦК на БКП и кандидат-член на Политбюро Димитър Станишев. Зад маската на апаратчик от „Позитано“, с името Сергей Дмитриевич, без ден трудов стаж, но със специализации в Московския държавен университет и при Джордж Сорос, се крие комбинативен тип. Той е открил, че пътят към властта минава през лъжата, но само с полуистината може да останеш на върха.

На 10 ноември 1989 г. бащата на Сергей излъга комунистите, че само ще

свалят диктатора Тодор Живков, но ще запазят системата. След което изпрати сина си в Лондон, за да изучи тънкостите на масовата приватизация и първоначалното натрупване на капитала. Ако в Кремъл му набиваха в главата, че измамата на масите е норма, а истината е за служебно ползване, в Лондон му смениха чипа и го обучиха как да спестява истината. Което налага

да мами оперени бабички

и сенилни старци, че строи капитализма по принуда, но някога ще им върне комунизма. Че БСП води дясна политика, но е заради тежкото международно положение. По рецептата на Сорос може да лъжеш, но с мярка, да признаваш истината, но наполовина. Така Станишев реформира БСП в партия на полуистината.

Само вижте какви ги говореше секретарят на Изпълнителното бюро на БСП Антон Кутев, когато научи, че областният управител на Стара Загора не позволява да осветят рубинената петолъчка на Бузлуджа. Вместо да почервенее от срам, че буржоазната БСП няма нищо общо с петолъчката, Кутев размаха юмрук на ГЕРБ и заплаши: Или ще си запалим звездата, или прожекторите ни ще осве тят офисите на ГЕРБ в София!

Знае ли изобщо Кутев, че Хитлеровите шествия в Мюнхен също ставали под светлините на прожектори? Абе, Кутев, поне оставете бузлуджанската звезда, Ленин и Сталин на компартиите. Ама те пък ви разказаха играта, като в разгара на трийсетхилядната масовка хвърлиха от дел-тапланер бюлетини, в които пишеше: „БСП предаде комунизма“.

Бълха го ухапала елитът от кървавите бюлетини. Пука му на Станишев от пет компартии в два файтона, след като марксисти, ленинисти и сталинисти го припознават за наследник на БКП. Сто пъти съм казвал: трябва да си клиничен идиот, за да не употребиш лумпенизирания електорат на БСП, готов и в Ирак да мре, ако му нареди партията. Която е права дори когато съгреши.

Поробителите ни имат много точен израз за такива негодяи - „гьонсурат“. В българския език само думата „безочие“ се доближава до гьонсуратлъка на БСП. Този груб турцизъм значи, че и да те хванат с двете ръце, натикани в кацата с меда, които спокойно изваждаш и бавно облизваш, и тогава може да се оправдаеш. Даже невинно ще попиташ:

 

Кой, аз ли съм крадец

Нищо лошо не съм сторил, това е на ползу роду!“

Като истински гьонсурати, на 10 ноември 1989-а превратаджиите около Станишев-баща се отрекоха от Тодор Живков, но присвоиха столетното му наследство. И ловко осуетиха раждането на автентична компартия, за да експлоатират комунистическите идеи на избори. За всеки случай омърсиха и честния политик Петър Дертлиев и неговата партия, за да тичат и по социалдемократическата писта.

Днес БСП е социалдемократическа партия с десен уклон, но по същество е болшевишко-нацистка формация, манипулираща фанатизирания си електорат, превърнат в послушно стадо.

В обявен тези дни от „Уикилийкс“ доклад на американския посланик Джеймс Пардю пише, че „за разлика от други подобни партии, като тези в Централна Европа, при българските комунисти няма разделение на социалдемократическа и комунистическа организация, те само си сменят името. Социалдемократите имат превес в БСП, но единственият начин да се харесат на приютилите се под широкия покрив на партията „хардлайнери“ е

 

да се обръщат към тях с „другари“

Само за година посланичество в София офицерът от ЦРУ откри, че перверзията е другото име на БСП. Как иначе да си обясним перверзния плакат на Бузлуджа „Искаме си социализма“, издигнат пред пълна с капиталисти трибуна? Обаче наши капиталисти. А пошлата сценография на самата трибуна, пакетирана с червено знаме с лика на Ленин? Какъв отвратителен идеологически була-мач! Но той ме убеди, че соцлидерът е извратен политик, за когото гласуват само неинформирани и неинтелигентни люде.

Читателю, сложи си ръка на сърцето и признай: Не е ли за прости хора бузлуджанското слово на Сергей, с което громи капитала, а точно неговата партия ни натресе дивашкия капитализъм? Не е ли безочие Станишев да брани „социалния характер на републиката“, а именно той въведе антисоциалния плосък данък?

Проучвайки сходството между нацистко-болшевишката пропаганда и БСП-то, впечатли ме огромната маса хора, извозени до Бузлуджа със

 

700 автобуса и стотици коли

Точно по модела на мюнхенските сборища и кремълските паради. И цялата тази простотия, за да участват в пролетарски митинг рамо до рамо с червената буржоазия. И заедно да изпадат в нощен екстаз от светещата звезда на кацналия на върха партиен дом, във формата на чиния.

Тук символът е потресаващ - след 10 ноември пълната чиния бе изгребана до дъно от бандата на Станишев, ояла се от масовата приватизация и банковия грабеж. Докато на извозената на Бузлуджа тълпа хвърлиха по пет лева, две кебапчета и една бира. А за десерт им сипаха обещанието, че БСП ще се върне във властта, за да напълни празните чинии.

Как е възможно такива негодници да лъжат толкова дълго, толкова успешно, толкова много хора!

в. „Галерия“