Статистиката на реалността просто разстрелва правителството и го поставя на позорния стълб, а нас ни занимават с второстепенни теми.

Ilian Vasilev

 

В целия този хаос отчетливо изпъкват организацията на "армии" от тролове, мобилизирани да размиват гнева на хората и да ги отвеждат в паралелна реалност, докато здравната система колабира при срещата с КОВИД19.
Ангажират ни с всевъзможни второстепенни и отклоняващи теми - сред които блести доцент Мангъров, който хвърли камък в блатото, и e идеален за отклоняване на вниманието. За това и Борисов го държи "видим" като медиен обект, за да служи за информационно "патица". След това се включват маса "противници" на "мангъровщината", една част политически наивници, други платени тролове или герберисти, и всичко на фона на стреса от данните за скок в починалите и заразените. Ако ви напомня за споровете на футболните свръхфенове през Банята, сте на прав път.
Статистиката на реалността просто разстрелва правителството и го поставя на позорния стълб, а нас ни занимават с второстепенни теми. Казах и го повтарям - единствено отговорните са тези с власт.
Изкуствените медийни и тролски заслони в социалните мрежи издават наличието на професионално консултантска помощ, с ангажиране на тролове и отклоняващите внимание мероприятия в социалната мрежа. Не случайно софтуера разработен от Кеймбридж Аналитика е купен от ГЕРБ е се използва за управление на мнения в социалните мрежи.
Преценете сами - не се дава никаква детайлна информация за починалите, заразени с КОВИД19 - колко в интензивно, интубирани или от усложнения и колко поради дефицити в реакцията на здравната система - забавен прием поради "задължителен" ПиСиАр тест !?, което де факто е отказ от лечение, защото при спешни състояние минутите са важни.
Колко според вас от тези 131 починали днес са починали от липса на навременна реакция?
И тук стигаме до най-важното - починалите поради Системата,могат директно да се пишат на сметката на правителството и лично на Борисов - организацията и подготовката на здравната ни система за реакция на подобни кризи е ОТГОВОРНОСТ на правителството и на премиера. Нему се приписва и "заслугата" за починалите поради организационен хаос.
Как се "лекува" тази хронична управленска недостатъчност? Никак - сменя се правителството. Виждате в едър план в екрана подпухнал премиер който ви разказва притчи, истории, басни за това как утре всичко ще се оправи. Все по-подпухнал, защото светът на приказките му става все по-виртуален и за да си вярва му трябва все повече "дрога на властта". След което идват истинските новини за реално починали хора, които се коментират от поредния шеф на здравно заведение с думите "е, то, спешност означава различни неща за различни хора". Човекът починал, той философства!?
Ако един ден, когато вярвам че ще се измъкнем от този кошмар, ще празнувам като Освобождението от турско робство, като победите на националите над Германия на Световното през 1994 година. Защото сме попаднали в мъртва хватка.
Всички пари, които се хвърлят за запазване на властта Му или Им, са изработени от Вас и харчовете вече се измерват в стотиците милиони. Не за пенсии, не развитие, а за да останат Те на власт. Политици, тролове, социолози, политолози, "лидери" на мненията - това е операция "Сталинград" за Борисов.
 
Фейсбук