Стефан Гамизов: Безочие - откъде накъде Борисов честити Оскара на Грозев?!

Какви са тези наглост и безочие на Борисов от хибридно марионетната на Путин България, да честити на Грозев, че спечели Оскар, защото реално филма е за ортаците в Москва на Борисов, Доган, санкционираните и проруските ни олигарси.

Турски Поток, който Борисов лично нареди да бъде построен прегазвайки европейското законодателство с КЕВР, всъщност е газопровод построен на тройна цена с български пари от беларуси и руснаци, направил войната в Украйна възможна и съфинансира затворническата система на руската диктатура, където е незаконно задържан Навални.

Борисов??? Това няма да остане така и е военно престъпление наречено “подготовка за водене на агресивна война”.

Борисов, санкционираните и свързаните с тях бяха също в основата, да не се разследва отравянето на Гебрев и взривовете в Чехия.

Да разказвам ли и за заплахите и действията към мен лично за Козлодуй и Чаира, дошли за да се удовлетворят руснаците за Южен Поток и Белене, но както виждате не бия тъпана, а си работя, както и колкото мога?
Същите около и с Борисов създадоха все още съществуващия проруски хибриден режим в България, който при Радев прерасна в руска хибридна диктатура.

Да говорим ли за Румен Петков, Румен Радев, Георги Марков, Борисов, Радев и Унгария?

Та откъде на къде Борисов честити Оскар на Грозев и той барабар “мома” с мъжете отпред във Фейсбук???

 

Стефан Гамизов

https://frognews.bg/novini/stafan-gamizov-bezochie-otkade-nakade-borisov...