Стефан Гамизов за партията на Трифонов: Продължават да настъпват “мотиката” упорито и по балкански от лошата страна на това понятие

Стефан Гамизов за партията на Трифонов: Продължават да настъпват “мотиката” упорито и по балкански от лошата страна на това понятие | Мрежата | Tribune.bg

„Днес пореден техен представител в лицето на избран народен представител в парламента, направи забележителното изказване, че каквито идеи имат няма да ги споделят публично, а първо на другите парламентарни групи, както изисквала диалогичността“, написа във фейсбук Стефан Гамизов, енергиен експерт.

„Скъпи г-н Ивайло Вълчев, Вие употребихте в подкрепа на това обяснение термина “заинтересована страна”. Смаян съм, че под “заинтересована страна” не разбирате българските граждани, които са гласували за ИТН и всички останали българи!“, пише още той.

По думите му ИТН толкова искат да изпълнят поръчката на своите кукловоди, че вече опитват всякакви трикове и „тарикатлъци“, да прекарат това така желано правителство на санкционираните, руските военно-хибридни интереси и всичко това, което доведе някога на власт и дълго държа на власт Бойко Борисов.

Според Гамизов цялата енергия на ИТН като партия е впрегната в подмяна на Борисов, но не и в промяна на страната ни. 

„Разбира се, този термин не е Ваш и на партията Ви! Това е термин добре познат в правната измама в България ползван не веднъж от адвокатите на корупцията и корпоративната престъпност в България“, допълва Гамизов.

Той дава за пример в много дела за АЕЦ „Белене“ най-често се чувало в съдебната зала, че обжалвалата страна някое административно действие няма „правен интерес“.

„Как е възможно да сте толкова нагли и прозрачни?“, завършва Гамизов.