С демонстрация на его вървим към катастрофа, а К и А към съдбата на Слави.

Ilian Vassilev

На това Харвард не учи - на умението да постигаш целите без диктати. Кирил и Асен правят абсолютно същата "грешка" /ако приемем че е несъзнателно/ каквато направиха ИТН. 
Нямат никакво право да поставят тези 5 условия и поставят улмитамум. Това е инфантилна проява, която вместо добър знак, излишно напряга обстановката, защото поставя другите участници в срещата в положение на подчинени и демонстрира високомерие.
Става по друг начин - събират се обсъждат предложения и излизат с общ документ. Защото така поставен въпросът е предизборен и в значителна степен изпразнен от съдържание. 
И какво - ДБ също да излезе със свой вариант на "ултиматум"? Няма да го направят, най-добре е да се направят на разсеяни и да не обръщат внимание.
С демонстрация на его вървим към катастрофа, а К и А към съдбата на Слави.
Това с такта, с възпитанието, с дипломатичността - не се преподава в скъпи училища, но без него в политиката се превръщат в пореден претедент за наследник на диктатора Борисов след началника Трифонов.
Не знам дали Кирил и Асен си дават сметка, че ако не успеят на тези избори, втори път няма да имат възможност. Слави загуби влиянието си на трети избори. К и А има още по-къс хоризонт на доверие.

Фейсбук