С какво ви държи Путин, че да паднете толкова ниско?

 
Президент, радев (с много малка буква), никога не сте ми давал повод да ви уважавам. Причините са ужасно много. Наблюдавам ви много внимателно откакто ви домъкнаха в политиката като куфар. Един господин никой! Неизвестен с абсолютно нищо за гражданското общество – един бивш пилот от армията както много други. С разликата, че сте политизиран пилот! Червен пилот, под лицемерната маска на натовски офицер. Не сте натовски офицер, а СЪВЕТСКИ! Всъщност дори и това не сте! Тодорживковски офицер сте!
Днес казахте „Първи приоритет е да не се въвлечем във война!“ Извинете, не знам дали някой ви е цапнал по главата, че се правите на невменяем! Ние вече сме във война! Заедно с останалия цивилизован свят срещу мракобесната диктатура на путин и нейните убийци! Ние сме в цивилизационна война, която много ясно разграничава злото! И то е путинова Русия! Русия на убийците на деца и жени, Русия на садистите, които изтезават цивилни и военнопленници, Русия на путин, представляващ днес световното зло и накарало света да се страхува за бъдещето на планетата.
Тази Русия ви спря газа! Тази Русия е като свиня-кърмачка за българската корупция през целия преход! Тази Русия създаде световна енергийна и икономическа криза! Тази Русия заплашва третия свят с глад, крадейки зърното на Украйна като нагъл уличен бандит! (такъв какъвто е бил и самият путин в мизерното си и безрадостно детство!)
Да --тази Русия на полицейските палки, на терора над гражданите, на концентрационните лагери, на побоищата и убийства -- където отравянето с Новичок е станало толкова банално колкото през Средновековието. Русия на фалшивите избори и референдуми, на диверсиите, на дестабилизацията на държави и беззаконието! Тази Русия вие се опитвате всячески да оневините, да се разграничите от конфликта с Украйна като някаква страхлива мишка трепереща за собственото си жалко съществуване! С какво ви държат, че сте толкова неадекватен и продажен?! Казвате войната била „между братски народи“, „да се разберат с дипломатически средства“, „Крим е руски“, „санкциите не работят!“... Няма братски народи тук! Ясно ли е?! НЯМА! Има агресор, убиец, крадец, изнасилвач, подпалвач влязъл да открадне чужд дом и да избие обитателите му по най-варварски начин!
С какво ви държи путин, че да паднете толкова ниско? Не ви ли е срам?! Не ви ли е жал за българските деца, които искате да вкарате в орбитата на урода путин? Не ви ли е срам да сте на страната на злото? А, малко тодорживковче? ПФУУУ!