ТАНДЕМЪТ ДПС - ГЕРБ във Варна овладя ключови секции.

ТАНДЕМЪТ ДПС - ГЕРБ във Варна овладя ключови секции.Разпределянето на председатели и секретари на секционни комисии, които са най-важните люде, оплете в здрава прегръдка в морската столица ДПС и ГЕРБ. Иначе казано ,тандемът „Янко Станев – Кирил Йорданов”. Овладени са ключови секции, алармира кандидат-кметът на „Атака“ Димитър Карбов. „Подготвя мащабна кампания за манипулиране на изборния вот като главни участници в него са ГЕРБ и ДПС”, бие камбаната Карбов.

„Вчера направихме предложение от АТАКА, за попълване на местата в СИК.Помолихме служителите, които приемат предложенията на политическите партии, по възможност във временни и цигански секции да не бъдат предивидени наши членове, тъй като квотата ни не ни дава пълно покритие на СИК. Същите обещаха да се съобразят с това, за което помолихме и обещаха, че ще бъдат коректни в изготвянето на списъците.

Днес научаваме от получен e-mail , че разпределението е извършено в пълна противоположност на това, за което бяхме помолили.

След провеждане на разговор от наша страна със служител от администрацията на кмета, приел вчера нашето предложение и обещал да бъде обективен при разпределението на местата научаваме, че още вчера разпределението е било готово, а те са се държали лицемерно с нас.

ТАНДЕМЪТ ДПС - ГЕРБ във Варна овладя ключови секции.По всичко това личи , че се подготвя мащабна кампания за манипулиране на изборния вот като главни участници във него са ГЕРБ и ДПС. Това е видно от приложената таблица, в която личи тандемът ГЕРБ-ДПС.Това разпределение на СИК не само ощетява нас, но и други партии, които според квотното разпределение нямат покритие във всички избирателни комисии.С така направеното разпределение на СИК ще внесем жалба в община Варна и ОИК-Варна”, специално за afera.bg алармира Димитър Карбов.

Аfera.bg разполага с целия списък от секции, в които личи ясно тандемът ГЕРБ - ДПС, особено в циганските, начело с ДПС.

Интересното е, че в ключови секции, овладени от ДПС-ГЕРБ,

обикновено се изсипват „туристите” от южната ни съседка.

Afera.bg вече нееднократно крещи на висок глас, че се готвят масови фалшификации на изборния вот. Засега ДАНС, МВР и Прокуратурата, които иначе сключиха смешно споразумение, си бъркат в носа.

Afera.bg