Това е жалка, жалка история

Фани Давидова, юрист

 

Сега уважаеми дами и господа, ако има професионална журналистическа общност, няма да мълчите (само да отбележа, че простото съобщаване на случилото се в новините НЕ Е ПОЗИЦИЯ), а ще изразите отношението си към подобни фасони, като спрете да каните Костадинов по студията, ще спрете да отразявате „Възраждане“ и да им давате трибуна от всичките си видове медии. Докато същите не се извинят публично и не ПОМОЛЯТ отново да бъдат отразявани.

Вместо след фасона му вие да станете като един и да напуснете залата за пресконференции, вие го гоните на излизане от БТА, блъскате се и врещите след него, молейки се да съобщи невероятните си умопостроения.

Това е жалка, жалка история. Да го каните от тук насетне и да го отразявате е още по-жалка. За това не го правете. Слагайте по една табела „Тук трябваше да бъде представител на „Възраждане“ и не ги канете. Поне докато не се извинят.

Докато продължавате да не показвате и молекула колегиална солидарност ни в страната, ни в чужбина, ще дойде и вашият ред на цензура и унижение, уви…