Това и Шекспирът не мое го измисли!

Любо Кольовски

Тази седмица ще я изпратим наситена с много спомени за премиерчето. Но то се е погрижило и днес да ни осигури дозата забавления и веселби. След като нагледало кофражите, арматурата и проверило маслото и налягането на гумите на пътно-строителната техника по АМ "Тракия", премиерчето се отбило и до Стара Загора за вълнуваща среща с партийния актив на ГЕРБ в областта, където заявило:
"Което куче ме е залаяло, все е побесняло. Затова, мили мои, пред мен не стои въпросът да мисля, че нито съм незаменим, нито ГЕРБ не може без мен”, допълнило то.
То също така пожела успех на политическия проект на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов като добави, че й без него залата отново е пълна.
"Толкова години е бил до мен, аз лоша дума... Той се срамувал от мене, а до вчера викахме заедно „Победа, победа”. Мога само да му пожелая успех на политическия проект, не харчете енергия - злобата убива този, който мрази" (?!), коментира то.
Последният абзац е много интересен и прелюбопитен и води към обосновани подозрения, че Цветан се е сдушил с Делян, а Васил от Дубай играе мажоретка в пиеската. Това и Шекспирът не мое го измисли!

Фейсбук