Тошко Йорданов клъвна журналист на Бивол: Знам как се коли пиленце, което пее фалшиво

Тошко Йорданов клъвна журналиста от Бивол Димитър Стоянов, който му гостува в предаването. Стоянов написа във фейсбук, че ИТН смята да подкрепи Бойко Борисов за президент, ако бившият премиер подкрепи кабинета на Слави Трифонов.

Това е теза, не е слух, обясни Стоянов. Да кажем, че вървят преговори между ИТН и ГЕРБ за тези неща, посочи Стоянов.

 

Значи, иди си питай пиленцето кой, кога, къде се е договарял. Ако това пиленце не ти отговори, значи това пиленце е за скубане и е време за пилешка супа. Аз съм расъл на село. Баба имаше една кокошка в двора и й режеше главата с една тесличка. Знам целия процес и мога да го направя. Аз нямам страх от това. В смисъл едно пиленце да стане на пилешка супа, немам грижи, разбираш ли? Така че това пиленце да не пее по този начин. Внимавай с пиленцата. Това е страшна тъпотия, коментира Йорданов.

 

"Втрещихме се направо", каза Йорданов.

 

"И ние бяхме втрещени като издигнахте Николай Василев за премиер. Сега вие сте на наковалнята", каза Стоянов.

https://frognews.bg/novini/toshko-iordanov-klavna-jurnalist-bivol-znam-k...

Коментар "Под лупа" : Тези селски закани са отправени към Димитър Стоянов разследващ журналист, работил в БНР, бТВ, Нова Телевизия и АгроТВ. Носител на приза “Журналист на годината” за 2018 г. Носител на специалната награда George Weidenfeld за смела разследваща журналистика за 2019 г.Той е и финалист за Пулицър с разследването по досиетата FinCen ...