Уволнени били "специалистите", които разкрили руските шпионски мрежи. Само не разбрах, кои точно мрежи? Тези които подариха на Путин 3 милиарда от парите на НЕЩАСТНИЯ български данъкоплатец, чрез Банкянски паток?

Емил Миланов

 

Ей, страшна работа! Уволнени били "специалистите", които разкрили руските шпионски мрежи. Само не разбрах, кои точно мрежи? Тези които подариха на Путин 3 милиарда от парите на НЕЩАСТНИЯ български данъкоплатец, чрез Банкянски паток? Тези, които пуснаха там да работят руски и белоруски работници, в нарушение на нашето законодателство? Тези, които отвориха за цяла година въздушното пространство, та да може Вучич да се въоръжава с руско оръжие през натовска!? България? В тила ни!!! Кои шпиони, кои, бе?

Тези които замитаха следите след кагебешниките и гереушниките, когато гърмяха фабриките за боеприпаси?
Да не би пък да са тези, които ни разтягаха лъкардиите за рукола, когато Гебрев, сина му и един от служителите му, бяха отровени? Или тези, които харизаха един от най-печелившите бизнеси за страната на руски подставени лица, за да го ликвидират - Булгартабак? А, да не би, да са тези, които 10 години не пускат ревизори в анклава "Росенец"? Тези, които инсталираха камери около МОЧА, за да го пазят, както не се пази никой български паметник?
И кои са българските къртици, работили за тези мрежи? Къде са им именцата? Защо не са в панделата!? Защо бе, танцьорче нещастно?
 
Фейсбук