Ужасни снимки на персонала от Каролинска: „Не сме достатъчно“

ЕЛИН УОЛСТЕН

В много части на страната, не на последно място в Стокхолм, хората свидетелстват, че много от тях са започнали да се връщат към нормалното. Повече хора се движат из града и хората не се страхуват от тълпи, фитнес зали или препълнени кръчми .

В същото време в Университетската болница Каролинска в Стокхолм има хаос, тъй като пациентите, които трябва да се грижат за Covid-19, са толкова много и времето е толкова оскъдно, че персоналът чувства, че не им е достатъчно.

Сега служителите в болницата споделиха самостоятелно произведен видеоклип, който ще накара хората да разберат, че вирусът все още е там и че далеч не е свършил.

Персонал в Университетска болница Каролинска.
Снимка: Сабине Густафсон.

27-годишната медицинска сестра Сабине Густафсон свидетелства за огромен стрес в Университетската болница в Каролинска, където тя и нейните колеги от отдел М81 работят в предната линия на корона.

Сабин казва, че тежестта е все още висока и пандемията е далеч от това, което изглежда мнозина вярват.

- Мисля, че хората забравиха всички препоръки. Защото в началото бяхме много добри и се изолирахме с най-малките симптоми, но не е сега. Виждате го, когато отивате и пазарувате, вземете автобуса за работа. Вече има много хора, казва Сабин, когато е интервюирана в Expressen.

Видеото на ужасите от Каролинска

За да разберат хората от общността, че инфекцията все още се разпространява и прави хората сериозно болни, служителите на Каролинска са записали видеоклип от болницата. Сега Сабине го сподели в YouTube и само за една нощ получи хиляди акции.

- Правим всичко възможно, за да спасим живота, но това не винаги е достатъчно. Имаме нужда и от всички останали в обществото. Важно е да покажете, че човечеството е по-голямо от вашето его. Отговорност на всеки е да намали разпространението на инфекцията, казва Сабин пред Expressen.

 
 
 

Тук можете да гледате видеото от Университетската болница в Каролинска.

Моля, споделете съобщението на здравния персонал, за да могат повече хора да участват в това и да осъзнаят сериозността.

https://www.newsner.com/nyheter/skrackbilderna-inifran-karolinska-medmanskligheten-storre-an-ditt-ego/?fbclid=IwAR2T3vkn4QPQF7uL_G4tgcVQ8adnpMT6mxjW2OemF4ONZTh4ufTZnHVOnx4