Улиците в Бургас се разпадат, пълнят дупките с чакъл (ВИДЕО)

Сърдити бургазлии псуват „иноваторите“ от Община Бургас 

Дълбоки дупки зейнаха по бургаските улици. Бедствието, което някои зевзеци нарекоха „Борисов II”, съвсем се стопи, но последствията остават, а тези, от които зависи безпрепятственото ни предвижване, симулират дейност. 

Възмутени граждани изпратиха клип за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия, сниман в квартал „Меден Рудник“ до голям хранителен магазин, за да покажат как се пълнят дупки с чакъл. Работниците действат по схемата „трима гледат, един хвърля сместа с лопата“. Това е иновативна технология за запълване на дупки при минусови температури, коментира възмутена дама, пожелала анонимност. Никаква сигнализация и шофьорите псуват, добавя тя. „Минават две коли и какво става от дупката? Бахти и некадърниците от Община Бургас“, коментира мъжът, който е снимал клипа. Това е пълна пародия, добавя той.

 

„Добре“ оформена дупка, която спокойно може да погълне малка кола, зейна и в централна градска част на Бургас - на площада на улиците "Фотинов", "Рилска" и "Славянска", алармира Венелин Тодоров.

„Тя се появи след ремонт на канализацията и е оставена така да презимува. Улиците са с оживен трафик на коли и пешеходци. Очакваме да се запълни от минаваща кола, да се ремонтира от ВиК или фирмата, с която общинската администрация има сключен договор за поддържане на улиците в района за сметка не на данъкоплатеца“, добавя Тодоров.

Възможно е да се контузи пешеходец или дупката да върже, понеже вече е цъфнала. Не е изключено и да бъде запълнена от следващия снеговалеж, коментира Венелин Тодоров.

Това е "най-хубавият град" на кмета Димитър Николов -дупка до дупка ...

http://avantage.bg/