ЦРУ ЗА ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА В БЪЛГАРИЯ

Petar Ivanov

Тъй като много слугински медии, “учени” от БАН и НСИ, както и разни приближени на Баце от с. Банкя, публично обявяват голяма раждаемост у нас (над средната за Европа) и поставят под съмнение информацията от брояча на населението на ООН, който на Петровден в 14:07:03 ч. показа падането ни под 7 милиона, предлагам тук да видите с очите си данните на ЦРУ (там не лъжат) за мястото на България в две световни ранглисти.

В първия скрийшот за раждаемостта при държавите се вижда, че сме на 212-то място от 226 страни. По-умните могат да съобразят, че няма как да сме с по-голяма раждаемост от средната за Европа, когато само 7 европейски държави, 4 от които микроскопични, са с по-ниска раждаемост от нас.

 

На втория скрийншот България е на трето място в света по смъртност, но това са стари данни; според НСИ България има за миналата 2017 год. 15,5 промила годишна смъртност; и това ни изпраща в челото на ранглистата, преди Литва (14,6) и Лесото (15,0), и ние, благодарение на Баце, вече сме световни шампиони по смъртност.

Няма лъжа, няма измама.

акад. Петър Иванов, Демографски институт

Фейсбук