Ченгета хвърлят телефоните, тормозят ги денонощно с фалшиви сигнали

Районни инспектори хвърлят мобилните си телефоните, които се рекламират в листовките на МВР . Това съобщиха пред Фрог нюз редови униформени. Причината е, че криминално проявени лица и добре почерпени хора са започнали денонощно да ги тормозят с фалшиви сигнали.

 

Щом влезе в сградата на ул . „Шести септември“, новото ръководство на МВР  реши да бори битовата престъпност, като приведе в известност всички квартални. За целта отдели голям финансов ресурс  за листовки с имената и телефоните им. За да се реализира тази задача, ведомството буквално захвърли цялата работа и се зае изцяло с издателска и разпространителска   дейност.  „Вечер  на село като ударят две ракии в кръчмата и решават да изпробват възможностите на полицая, като го пращат  за зелен хайвер. Други кримки, които има имат зъб на полицаите, също се подиграват, като ги тероризират“, разкриха източниците ни. 

 

Заради непрестанните рокади, при които едни полицаи  се издигат, други се преместват, а трети напускат, кварталните се чудят дали нови листовки ще трябва да се отпечатват при всяка подобна въртележка. Те са категорични, че хората сега ще се още по-объркани, защото няма да знаят при даден проблем кого да звънят –дали на  районния инспектор или на тел  112.  Те са категорични, че листовките може в един момент да обезмислят спешния телефон.

http://frognews.bg