Що стана с буля Кристалина и вожда Винету

Бай, бай Кристалина и вземи оставките на Боко и Митов !

Не им беше нужна кристална топка, нито на Кристалина, нито на Борисов, нито на USA-фенчето Митов, за да се сетят, че резилът ще е голям ... 

По-голям от онзи с Румяна Желева ...

 

 

снимки - fingfx.thomsonreuters.com

Срамът е за всички българи, защото правителството, което те си избраха вече втори мандат е нерешително, зависимо и му липсва интелигентност ...

Срамът е и за Кристалина Георгиева заслепена от измислици за нейната „гениална“ кандидатура и „великите“ дела в ЕК, както и за подкрепата, която очакваше.

Не съм горд с кандидатурата на Бокова, но и се срамувам от реалните резултати и представяне на Кристалина Георгиева.

Докога тези чада на комунистическата номенклатура и минало ще представят България пред света – Плевнелиев, Кристалина, Борисов, Цачева, Бокова и много други ?

Съгласихме се да бъдем в ЕС, НАТО, ЕНП, а баш пехливаните ни не са истински десни хора, а ментетата или послушковци на Америка, Русия, Германия, Турция и на неизвестен брой чужди посланици ?!

Веднъж ни излъгаха и повярвахме на комунизма, сега ни лъжат с някаква измислена демокрация, която се ръководи зад границите ни и то от бивши комунистически наследници и ние сме принудени реално да й слугуваме, а реалната икономика, пари, власт е в червенушковците пребоядисани в синъо или герберско тиквеножълто или в цвят скапана червена роза.

Власт на бивши милиционери и ДС агенти ...

Мъжко е Борисов и Митов да подадат оставки заради подобен гаф ...

Дори в Симитли ще се радват ...

http://avantage.bg/