Явно ИТН не разбраха, че трябва стратегия, визия, комуникация, спокойствие, кооперативност, мисъл за истинска промяна. Да се смени един начумерен насилник с друг не е промяна.

Сърдитото дете се нацупи, че не му дават да си играе с кофичките и лопатките, както то си иска. И се фръцна. Така и не разбра, че това е отборна игра.
И ако за дете подобно поведение е разбираемо, то за възрастен мъж, който има претенции да управлява цяла държава, това е смешно. И жалко. И егоистично. И само демонстрира вътрешните демони на прото-насилник.
А най-жалкото е как Трифонов се опита да се присламчи към президента. Хем ругаят на лична основа служебните министри, хем се закачат за президента, за да пробват да вземат малко от неговия висок в момента имидж. Жалка работа. Почти като да крадеш чужда книга. Или като да взимаш смешки от интернет и да ги представяш за свои.
Явно ИТН не разбраха, че трябва стратегия, визия, комуникация, спокойствие, кооперативност, мисъл за истинска промяна. Да се смени един начумерен насилник с друг не е промяна. Просто не е.
Хора, моля ви, мислете на идващите избори. Ако пак гласувате за Спасител, ще изберете нов Тиран.
Гласувайте за истинска промяна на модела.