“Надчовеците” под командването Копейкин

 

 

 

 

https://offnews.bg/offtopic/fejsbuk-se-smee-na-transvaksarite-ot-vazrazh...

След като на антиваксърите от “възрожденската” партийка в парламента им лъснаха по телевизията ваксините, техният вожд Копейкин направи писмено изявление в мрежата, че не го интересувало кой от съратниците му се е боднал в нарушение на партийната дисциплина ( изразява се различно, но това е смисъла ). Тази реакция прилича на неприличния виц за жената, която гледала през прозореца на влака докато един мъж се възползвал от нея, а на въпроса защо му позволява, тя отвърнала, че не я интересува какво става зад гърба й.

Копейкин е упражнявал този вид реакция на моя гръб, когато с опитваше да отрече, че има нещо общо с  акцията, при която варненски и местни екстремисти се опитаха да провалят представянето на книгата ми “Измамата “Сан Стефано” в градската библиотека в Добрич през март 2019 година.  Защитната му писмена пледоария в интернет включваше цели 30 претенции към мен, но в самото си начало се обезсмисляше с твърдението, че хулиганската проява е успяла да ми затвори устата. Явно това са му докладвали онези от пратениците му, които бяха принудени все пак от полицията да напуснат окупираното от тях помещение и да си заминат с моторите за Варна преди да започна да говоря. Защото самото твърдение за успеха на линча е лъжа.

Сега Копейкин “громи” БиТиВи за 4 “лъжи” във връзка с репортажа на телевизията, която го изобличи като водач на лицемери, агитиращи хората да бойкотират ваксинирането с “експерименталната течност”, която самите те тайничко са си инжектирали от страх за собствения животец.  

Лицемери ли написах? Правилно. Но е твърде меко казано за овластени подстрекатели на хорските страхове, водещи до човешки жертви. И ако за конкретните депутати това лицемерие е въпрос на личен позор, то опитите на вожда им да ги оневини развенчава самата същност на водачеството му, с което се перчи без срам от първия ден в парламента, когато от трибуната на институцията се похвали как е повел съмишленици. Съмишленици, нали така? Общност от “надчовеци” ( обратното на нацисткото понятие “подчовеци”, което Копейкин използва срещу неговите критици), които се възползваха от собствената си дезинформационна кампания, за да блеснат като борци срещу мерките против пандемията в името на свободата – ни повече, ни по-малко. Сега се (д)оказа, че имат свободата да пазят личния си живот, а в същото време да си присвояват правото да разиграват хазартно живота и здравето на хората с користната цел да се докопат до депутатската заплата и привилегии.

Купуването и подвеждането на гласоподаватели за политически цели е престъпление и това трябва да бъде ясно заявено на водача им.

“Надчовеците” под командването Копейкин – Иво Инджев / Ivo Indzhev