„Спаси София“: Жълтите павета „тръгнаха да си ходят“ дни след ремонта на Фандъкова

 

Новоремонтираните жълти павета на пл. „Народно събрание“ „тръгнаха да си ходят“ точно една седмица след ремонта пред парламента. Това става ясно от видеоклип, публикуван във Фейсбук профила на Гражданската организация „Спаси София“.

„Вече паважната настилка е „тръгнала да си ходи“. Очевидно жълтите павета, след като бяха варварски нарязани, решиха да не приемат ремонта на Йорданка Фандъкова и просто да си тръгнат“, коментира от неправителствената организация.

 

„Виждат се огромни фуги от пясък, както и коловози, образували се от автомобилите, начупени и липсващи павета, огромни фуги – само седмица след ремонта“, показват от „Спаси София“ и призоваха: „Време е за #РемонтНаРемонта на жълтите павета“.

 

Представители на организацията допуснаха, че до дни пространството пред Народното събрание отново ще бъде затворено, за да извърши „ремонт на ремонта“. 

 

„Точно една седмица издържа поредният тотален провал на управлението на Фандъкова и ГЕРБ! Оставки отдавна не са достатъчни - време е за затвор“, написаха от „Спаси София“.

 

Ремонтът бе на стойност 17 млн. лв.

https://frognews.bg/novini/spasi-sofiia-jaltite-paveta-tragnaha-hodiat-d...