2020-та ще остане с невиждания и безпрецедентен скандал, предизвикан не от кого да е, а от самия премиер на България заради неговите записи, шкафчета с пари и кюлчета, пистолет, къщата в Барселона и т. н.

Любо Кольовски

 
Това е най-позорният, най-отвратителният и най-отвращаващ епизод не само в новата история на България, ами и през цялата ни история. Когато тая гнусна история се прикрива от правоохранителните органи в лицето на прокуратурата, това означава, че България окончателно е затънала в тинята и едва ли някога ще излезе на светло и чисто.
 
Без данни за престъпление спира проверката на снимките от спалнята на правителствената вила „Секвоя“, на които се вижда чекмедже, пълно с пачки евро и злато, съобщиха от прокуратурата, информират медиите. "Новината" е публикувана само няколко дни, след като държавното обвинение оневини изцяло премиера Бойко Борисов за записите на разговори, в които мъж с неговия глас псува и заплашва, че ще използва държавни институции.за саморазправа. Така си отива проклетата 2020 година - година на пандемия, скандали по света и унас, избори в САЩ и пр. Но в нашенските хроники 2020-та ще остане с невиждания и безпрецедентен скандал, предизвикан не от кого да е, а от самия премиер на България заради неговите записи, шкафчета с пари и кюлчета, пистолет, къщата в Барселона и т. н. Все гейтове, последвали десетки други гейтове от предишни години. Но предишните гейтове бледнеят пред шкафчетата с пачки от 500 евро, кюлчетата, пистолета, записите и тайнствената Мата Хари, която стои в дъното на тая криминална афера, на която прокуратурата безцеремонно тегли чертата и обяви, че такова нещо няма. Няма я най-гнусната, най-дръзката, най-бандитската, най-мръсната апликация, лепната на лицето на цяла България не от кого да е, а от самия премиер, който управлява трети мандат и няма намерение да напусне властта. Това е най-позорният, най-отвратителният и най-отвращаващ епизод не само в новата история на България, ами и през цялата ни история. Когато тая гнусна история се прикрива от правоохранителните органи в лицето на прокуратурата, това означава, че България окончателно е затънала в тинята и едва ли някога ще излезе на светло и чисто.
Бойко се изплю в лицето ми за пореден път. Заплю и твоето лице. И аз, и ти знаем, че снимките и записите са автентични. И за мен, и за теб няма значение коя е загадъчната жена, направила снимките, защото две независими чждестранни лаборатории още преди половин година се произнесоха, че материалите са автентични.
 
Фейсбук